GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελένη Ράντου: Δε κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ, αλλά το κράτος

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Ράντου στο πόρταλ  monopoli.gr, στο οποίο μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σημερινή πολ...


Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Ράντου στο πόρταλ monopoli.gr, στο οποίο μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σημερινή πολιτική κατάσταση αλλά και για την επιλογή της να κάνει διαφήμιση για τη ΔΕΗ.
"Μα δεν κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ, το κόβει το κράτος. Είναι σαν να λέμε ότι για τον ακριβό καφέ πρέπει να κατηγορήσουμε τον καφετζή", ανέφερε χαρακτηριστικά ερωτηθείς για το αν μετάνιωσε για την επιλογή της.
Ιδού μερικά αποσπάσματα:
Το μετανιώσατε μετά τις αντιδράσεις;
Όχι. Δεν ξέρω αν το ξανάκανα αλλά δεν το μετάνιωσα. Καταρχάς είχα μπροστά μου μια μεγάλη παραγωγή και χρειαζόμουν τα χρήματα. Κατά δεύτερον, μέσα σε αυτό το μπάχαλο του τι είναι η ΔΕΗ κι αν ευθύνεται ο οργανισμός που κόβεται το ρεύμα σε νοικοκυριά, ή τελικά η ΔΕΗ είμαστε εμείς, δεν έχω πάρει απαντήσεις. Σίγουρα, αν ήθελα να προφυλάξω το image μου δεν θα ασχολιόμουν καθόλου με μια κρατική επιχείρηση. Θέλω όμως, να δηλώσω ότι η ΔΕΗ πρέπει να είμαστε εμείς, να είναι ένας κρατικός, ελληνικός οργανισμός. Οπότε όταν μου προτάθηκε η συμμετοχή στη διαφήμιση, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το παιχνίδι της απαξίωσης της προκειμένου να μπουν κι άλλοι κερδοφόροι οργανισμοί στην αγορά για να πουλούν ρεύμα. Κι αν έπρεπε κάτι να παλέψω θα ήταν για να φύγουν όλα τα βάρη από το τιμολόγιο της ΔΕΗ που την έχει κάνει ένα τέρας, ώστε το τέρας να πουληθεί πιο εύκολα.
Η σκέψη ότι η ΔΕΗ ταυτίζεται με το κομμένο ρεύμα σε σπίτια φτωχών ανθρώπων δεν σας κράτησε έξω από αυτό;
Μα δεν κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ, το κόβει το κράτος. Είναι σαν να λέμε ότι για τον ακριβό καφέ πρέπει να κατηγορήσουμε τον καφετζή. Είναι εύκολο να κατηγορούμε ανέξοδα· δεν φταίει η ΔΕΗ λοιπόν, φταίει ένα κράτος που λειτουργεί σαν γκάνγκστερ. Η μεγαλύτερη μαφία αυτή τη στιγμή είναι το κράτος. Παίρνει τα πάντα και δεν δίνει τίποτα. Προσωπικά περιμένω επιστροφή φόρου 60.000 ευρώ και δεν ξέρω αν θα την πάρω ποτέ πίσω.

Είναι πιο εύκολο να κατηγορηθεί η Ράντου κι όχι ο Τσίπρας;
Ακόμα και τον Τσίπρα δεν ξέρω αν μπορώ να τον κατηγορήσω γι' την συνθήκη. Μπορώ να τον κατηγορήσω γιατί είπε πολλά ψέματα. Αν δεν ήξερε τι τον περιμένει πρέπει να ήταν αφελής. Αν πάλι, ήξερε είναι ψεύτης. Για την συνθήκη όμως, δεν μπορώ να κατηγορήσω τον Τσίπρα, είναι ένα πράγμα που μας υπερβαίνει. Τα χρήματα προορίζονται να μαζευτούν σε πολύ λίγα χέρια κι από την άλλη έχεις μια Ελλαδίτσα που δεν μπορεί να βάλει όρους. Το να εκτονώνεσαι σε μια Ράντου και σε έναν Τσίπρα δεν ωφελεί. Πρέπει να να πας στην ουσία του θέματος.




Πηγή:www.monopoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση