GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς: Για να ρίξουν την κυβέρνηση γίνονται ουρά των καναλιών

Η πρώτη επίσημη αντίδραση μετά την απόφαση του ΣτΕ για το σύννομο των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών ήρθε δια στόματος του υπουργο...


Η πρώτη επίσημη αντίδραση μετά την απόφαση του ΣτΕ για το σύννομο των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών ήρθε δια στόματος του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππάς.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κύριος Παππάς:

«Δεν κάνω καμία αποκάλυψη. Υπάρχουν δελτία ειδήσεων που ασχολούνται με την προάσπιση των συμφερόντων των αποτυχόντων του διαγωνισμού».

«Σε ό,τι αφορά την αξιωματική αντιπολίτευση είναι ότι εμφανίζεται ως ουραγός αυτών των συμφερόντων. Διαταράσσεται ένα σύστημα συμφερόντων που είχε απλώσει τα πλοκάμια του σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής. Αυτό το πράγμα σπάει».

«Αν νομίζουν ότι θα υποκύψουμε στις πιέσεις κάνουν λάθος. Ακόμα και οι πολίτες που είναι δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση και την πολιτική τους, βλέπουν ότι η κυβέρνηση στο συγκεκριμένο ζήτημα εφαρμόζει τους νόμους», συμπλήρωσε ο κύριος Παππάς.

«Το πρόβλημα είναι ότι για να ρίξει την κυβέρνηση η αντιπολίτευση, γίνεται ουρά συγκεκριμένων συμφερόντων». 

1 σχόλιο

  1. Ότι θα πέσετε μόνοι σας δεν το καταλαβαίνεις .........αλλά τι να καταλάβεις ? τέτοιος στόκος είσαι ........... Μην μιλάτε ποια προκαλείται το κοινό αίσθημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση