GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η μητέρα του Μπεν: Η σκέψη ότι βρίσκεται θαμμένος με σκοτώνει

Τη στιγμή που οι έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν βρίσκονται σε εξέλιξη με τους αστυνομικούς να ερευνούν σε ένα άλλο οικόπεδο, η...


Τη στιγμή που οι έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν βρίσκονται σε εξέλιξη με τους αστυνομικούς να ερευνούν σε ένα άλλο οικόπεδο, η μητέρα του ξεσπά λέγοντας ότι «η σκέψη ότι βρίσκεται θαμμένος με σκοτώνει».

«Είμαι τρομοκρατημένη ότι το παιδί μου μπορεί να βρίσκεται εκεί, έχω μεγάλη αγωνία» δήλωσε η μητέρα του μικρού Μπεν μιλώντας στη βρετανική Mirror.

«Η σκέψη ότι βρίσκεται θαμμένος εκεί με σκοτώνει. Πίστευα ότι δεν μπορώ να πονέσω περισσότερο αλλά κάθε μέρα που περνά είναι όλο και πιο τραυματική» ανέφερε η Kerry Needham.

«Η αστυνομία ενδεχομένως να έχει δίκιο. Ίσως αφού σκότωσαν τον Μπεν μετέφεραν τη σορό του αλλού. Ήθελα να ουρλιάξω όταν έμαθα ότι ο άνθρωπος που ενδεχομένως σκότωσε τον Μπεν με τον εκσκαφέα του, μετέφερε μπάζα σε άλλο χώρο από αυτόν που εργαζόταν εκείνη την περίοδο, προκειμένου να κρύψει τα ενοχοποιητικά στοιχεία» πρόσθεσε η μητέρα του Μπεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση