GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο Ρώσος υπ.Εξωτερικών δίνει απάντηση που σοκάρει για τις εκλογές στις ΗΠΑ...

«Υπάρχουν πολλά μο@@@ά γύρω από την προεδρική εκλογή και στις δύο πλευρές και γι αυτό προτιμώ να μην σχολιάσω» είπε ο Ρώσος Υπουργός Εξ...

«Υπάρχουν πολλά μο@@@ά γύρω από την προεδρική εκλογή και στις δύο πλευρές και γι αυτό προτιμώ να μην σχολιάσω» είπε ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σε συνέντευξη του στο CNN και τους άφησε όλους άναυδους!
Ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας απέρριψε τις κατηγορίες περί κυβερνοεπιθέσεων στην εταιρεία που θα διαχειριστεί και θα βγάλει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.
«Είναι κολακευτικό φυσικά να λαμβάνεις αυτού του είδους την προσοχή, για μια περιφερειακή δύναμη όπως μας είχε αποκαλέσει ο Πρόεδρος Ομπάμα κάποια στιγμή στο παρελθόν» είπε ο Λαβρόφ δίνοντας συνέντευξη στο CNN προσθέτοντας ότι η Ρωσία δεν έχει δει ένα απλό γεγονός μια απλή απόδειξη ότι έχει αναμιχθεί στις εκλογές.
Όταν ρωτήθηκε τι πιστεύει για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ν.Τραμπ και το σκάνδαλο, ο Λαβρόφ είπε ότι τα αγγλικά δεν ήταν η πρώτη γλώσσα του και ήταν αβέβαιος αν θα ακουγόταν «κόσμιος».
Τότε είπε το απίστευτο το οποίο και καταγράφηκε στο βίντεο:
«Υπάρχουν πολλά μο@@@ά γύρω από την προεδρική εκλογή και στις δύο πλευρές και γι αυτό προτιμώ να μην σχολιάσω» είπε...

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση