GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερέας βίασε την κόρη του αδελφού του

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού μιας 26χρονης κοπέλας στη Λευκωσία από τον αδελφό του πατέρα της, που επιπλέον ήταν ιερέας, ήρθε στο ...


Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού μιας 26χρονης κοπέλας στη Λευκωσία από τον αδελφό του πατέρα της, που επιπλέον ήταν ιερέας, ήρθε στο φως. Το έγκλημα συνέβη το Μάιο του 2013 και το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επικύρωσε τελεσίδικα αυτή τη βδομάδα την καταδίκη του δράστη αφού βρέθηκαν ίχνη του σπέρματός του σε σεντόνι.

Ο ιερέας καταδικάστηκε για το βιασμό σε φυλάκιση 10 ετών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης, η 26χρονη διέμενε στη Λευκωσία και μετακόμισε στο χωριό όταν ο ιερέας της τηλεφώνησε και την παρακάλεσε να μεταβεί στην κοινότητα για να βοηθήσει τον πατέρα της στην επιχείρηση που είχε, επειδή ήταν άρρωστος. Η νεαρή ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του θείου της, ο οποίος της παραχώρησε ένα καραβάνι που είχε για να διαμένει προσωρινά.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, όπως αυτά παρατίθενται στην απόφαση του Εφετείου, «ένα βράδυ, περί τα τέλη Μαΐου 2013, που η 26χρονη πήγε στο καραβάνι για να κοιμηθεί αισθανόμενη μεγάλη σωματική και ψυχολογική κούραση, ήρθε στο δωμάτιό της ο ιερέας, κάθισε στο κρεβάτι της και άρχισε να της μιλά. Στην πορεία άρχισε να της κάνει μασάζ στην πλάτη ενώ αυτή φορούσε τα ρούχα της, με αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί.

Σε εκείνο το στάδιο η 26χρονη άρχισε να διερωτάται κατά πόσο ο θείος της δεν την έβλεπε ως κόρη του -όπως η ίδια πίστευε- και αν προσπαθούσε στην πραγματικότητα να την προσεγγίσει ως άντρας. Το μεσημέρι της επόμενης μέρας η 26χρονη πήγε στο καραβάνι για να κάνει ντους, σκοπεύοντας στη συνέχεια να επιστρέψει στη δουλειά της. Βγαίνοντας από το ντους και φορώντας μπουρνούζι, είδε τον ιερέα θείο της μπροστά της, στο σαλόνι. Αμέσως επέστρεψε στο δωμάτιό της.

Μόλις φόρεσε το νυχτικό της, ο ιερέας εισήλθε στο δωμάτιο, φορώντας μποξεράκι και ένα πουκάμισο μισάνοιχτο. Κάθισε δίπλα της στο κρεβάτι και άρχισε να της μιλά για γυναίκες και φιλενάδες που είχε και γενικώς να της λέει κουβέντες σεξουαλικού περιεχομένου. Προτού προλάβει να αντιδράσει η 26χρονη, την έπιασε από τα χέρια, την έριξε στο κρεβάτι ανάσκελα και πέφτοντας ολόκληρος πάνω της άρχισε να τη φιλά στα χείλη και να την αγγίζει με τα χέρια του στο στήθος, στα οπίσθια και σε ολόκληρο το σώμα της. Η 26χρονη, αντιδρώντας, τον έσπρωχνε, λέγοντάς του να φύγει. Αυτός εξακολουθούσε να είναι από πάνω της, να τη χαϊδεύει και να τη φιλά στο πρόσωπο και στο λαιμό με λυσσαλέο τρόπο». Ακολούθησε ο κτηνώδης βιασμός της από τον ιερέα θείο της.

Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε μερικές ημέρες μετά και προς τούτο δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις. Στο πλαίσιο της καταγγελίας, η 26χρονη παρέδωσε και ένα σεντόνι. Σε αυτό εντοπίστηκε το σπέρμα του ιερέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση