GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσάφι το πετρέλαιο θέρμανσης στον Έβρο!...

Ξεκινά αύριο (15/10) η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης και για τον φετινό χειμώνα. Οι οιωνοί όμως αναφορικά με την τιμή του δεν είναι κ...

Ξεκινά αύριο (15/10) η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης και για τον φετινό χειμώνα. Οι οιωνοί όμως αναφορικά με την τιμή του δεν είναι καθόλου καλοί, αφού για τον Έβρο τουλάχιστον η τιμή θα ξεπεράσει τα 90 λεπτά το λίτρο.
Ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών της Αλεξανδρούπολης Νίκος Κεσουδάκης εκτιμά ότι ο μέσος όρος της τιμής του λίτρου θα είναι περίπου στα 95 λεπτά, αφού φέτος ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης έχει αυξηθεί κατά 7 λεπτά. Επίσης, οι τιμές των καυσίμων έχουν γενικώς ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό και όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πετρέλαιο θέρμανσης να είναι ακριβό. 
Στην ίδια τιμή και λίγο ακριβότερα θα πωλείται το πετρέλαιο στον βόρειο Έβρο, αφού εκεί συνυπολογίζεται στην τιμή του λίτρου και το κόμιστρο που είναι κατά 10 λεπτά ακριβότερο (σε σχέση με την Αλεξανδρούπολη).
Πάντως αν και τυπικά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης ξεκινά στις 15 του μήνα, οι βενζινοπώλες εκτιμούν ότι ουσιαστικά θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 17 του μηνός. Παρόλα αυτά τα μπλοκάκια των παραγγελιών τους είναι άδεια και τα προγνωστικά λένε ότι έτσι θα παραμείνουν για αρκετό καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση