GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνας “βαρόνος ναρκωτικών” προσπάθησε να διαφύγει στην Αλβανία

Ο 28χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς...


Ο 28χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, καθ’ όσον εκκρεμούσε εις βάρος του, ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Χαλκίδας για τα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση που επιδιώκει τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών µε προσδοκώμενο όφελος άνω των 75.000 ευρώ.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που είχε η Αστυνομία, ο 28χρονος κρίθηκε ύποπτος από τους αστυνομικούς της Υπηρεσίας και προσήχθη, ενώ έπειτα από έλεγχο συνελήφθη.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 28χρονος φέρεται να είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση