GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ το Epsilon! ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ οι εργαζόμενοι σταματούν να δουλεύουν, αν...

Με αναστολή των ζωντανών εκπομπών από αύριο, Τετάρτη, προειδοποιούν οι εργαζόμενοι του Epsilon την διοίκηση του καναλιού και, με επιστολή...

Με αναστολή των ζωντανών εκπομπών από αύριο, Τετάρτη, προειδοποιούν οι εργαζόμενοι του Epsilon την διοίκηση του καναλιού και, με επιστολή τους, ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων των προηγούμενων δύο μηνών.

Η επιστολή, την οποία υπογράφουν εκ μέρους των ομάδων τους οι αρχισυντάκτες όλων των εκπομπών εκτός από εκείνες της Τατιάνας Στεφανίδου, του Νίκου Ευαγγελάτου και της Αννίτας Πάνια, παραδόθηκε με e-mail στη διοίκηση του καναλιού το απόγευμα της Δευτέρας.

«Δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι»

Στο κείμενο, το οποίο γνωστοποιήθηκε στις ομάδες των εκπομπών πριν την αποστολή του, περιγράφεται η δύσκολη συγκυρία λόγω της μη καταβολής των μισθών τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

«Σας γνωστοποιούμε ότι η κατάσταση την οποία βιώνουμε οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γεγονός ότι μας οφείλονται δεδουλευμένα Αυγούστου και Σεπτεμβρίου και, όπως καταλαβαίνετε, είναι αδύνατον αφού δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι… Στις περισσότερες εκπομπές αφαιρέθηκαν βάρδιες μοντάζ καθιστώντας αδύνατον να διεκπεραιώνεται η δουλειά μας στην ώρα της, ενώ πολλά “κλεισμένα” γυρίσματα δεν πραγματοποιούνται, καθώς τα οχήματα δεν έχουν βενζίνη για να κινηθούν και δεν βρίσκεται καμία λύση από κανέναν», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η επιστολή.

Ακυρώνονται τα θέματα – Προειδοποίηση για αναστολή εκπομπών από αύριο

Στην επιστολή, οι συντελεστές των εκπομπών «Φτιάξε Καφέ να στα πω», «Έτοιμο το πρωινό», «La biri biri», «Τώρα ο,τι συμβαίνει», «Αποκαλυπτικά» και «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ζητούν από τη διοίκηση την «άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας και ζητούμε συνάντηση μαζί σας με σκοπό να λυθούν τα λειτουργικά προβλήματα».

«Αν δεν γίνουν τα παραπάνω, θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση από την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, να μην μπορούμε να “βγάλουμε” τις εκπομπές μας στον αέρα», καταλήγουν οι εργαζόμενοι.

Όπως είπαν στο star.gr δημοσιογράφοι από δύο διαφορετικές εκπομπές του Epsilon, η κατάσταση είναι τόσο δραματική, που δεν μπορούν να μεταβούν σε ρεπορτάζ ή συνεντεύξεις, ενώ αντιμετωπίζουν και προβλήματα στην καθημερινότητά τους όντες απλήρωτοι. «Από σήμερα μας ακυρώνουν το ένα θέμα πίσω από το άλλο», επεσήμαναν χαρακτηριστικά, δείχνοντας πως η αναστολή των εκπομπών δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα.

Σε επικοινωνία με το κανάλι, ζητώντας ένα σχόλιο από το γραφείο Τύπου, ο άνθρωπος που απάντησε στο τηλεφώνημα, δήλωσε άγνοια για την επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση