GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταματάει η παραγωγή του Galaxy Note 7: Ανακαλούνται όλες οι συσκευές

Η Samsung Electronics Co Ltd ανακοίνωσε σήμερα ότι σταματά την παραγωγή των smartphones Galaxy Note 7 λόγω ανησυχιών αναφορικά με την α...


Η Samsung Electronics Co Ltd ανακοίνωσε σήμερα ότι σταματά την παραγωγή των smartphones Galaxy Note 7 λόγω ανησυχιών αναφορικά με την ασφάλεια των πελατών, καθώς υπάρχουν κίνδυνοι να εκραγεί η συσκευή. Σύμφωνα μάλιστα με το Reuters, η Samsung είναι πιθανό να σταματήσει οριστικά τις πωλήσεις της συσκευής.
«Πρόσφατα επαναπροσαρμόσαμε τον όγκο παραγωγής ώστε να επιτραπεί μια εξαντλητική έρευνα και έλεγχος ποιότητας, αλλά καθιστώντας την ασφάλεια του καταναλωτή πρώτη προτεραιότητά μας, καταλήξαμε στην τελική απόφαση να σταματήσουμε την παραγωγή του Galaxy Note 7», αναφέρει η Samsung στην ανακοίνωση που εξέδωσε.
Την ίδια στιγμή, ο νοτιοκορεατικός κολοσσός έδωσε οδηγίες προς τους χρήστες του Galaxy Note 7 να κλείσουν τις συσκευές τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.
Μόνο στην Κίνα, η Samsung ανακάλεσε 190.984 smartphones που πωλήθηκαν στην ενδοχώρα - αναμεσά τους και 1.858 νέα μοντέλα που είχαν ήδη ανακληθεί και διορθωθει τον Σεπτέμβριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση