GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Monica Bellucci: Χρόνια πολλά θεά!

Η Μonica Bellucci έκλεισε  τα 52 και το γιορτάζει! Γεννήθηκε  στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964 στην Città Di Castello, στην Ούμπρια της Ιταλί...

Η Μonica Bellucci έκλεισε  τα 52 και το γιορτάζει! Γεννήθηκε  στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964 στην Città Di Castello, στην Ούμπρια της Ιταλίας!Εμείς συγκεντρώσαμε 10 πράγματα που πιθανόν να μην ήξερες γι' αυτή αλλά και 10 στιγμές που τη ζηλέψαμε πραγματικά!
Ήταν κόρη της ζωγράφου Maria Gustinelli και του Luigi Bellucci που ήταν ιδιοκτήτης μιας εταιρίας με φορτηγά με τον οποίο έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα.

2. Η Μόνικα ξεκίνησε ως μοντέλο στα 16 της ενώ φοιτούσε στο Liceo Classico. Θέλησε να γίνει δικηγόρος και συνέχισε το μόντελινγκ για να βοηθήσει οικονομικά την φοίτηση της στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια, αλλά ο πολυτελής τρόπος ζωής της την ώθησε να παρατήσει τις δικηγορικές σπουδές.

3. Μιλάει Ιταλικά, Γαλλικά και Αγγλικά και Φαρσί και έχει παίξει σε ταινίες σε κάθε μια από αυτές τις γλώσσες καθώς και στα Αραμαϊκά.

4. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον φωτογράφο μόδας Claudio Carlos Basso το 1994. Ο δεύτερος γάμός ήταν με τον ηθοποιό Vincent Kassel με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Τhe Appartment το 1996.


Παντρεύτηκαν το 1999 και μαζί του απέκτησε δύο κόρες την Deva και την Leonie. Στις 26 Αυγούστου του 2013 ανακοινώνουν τον χωρισμό τους.


5. Το 2004, ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της, πόζαρε γυμνή στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair, για να δείξει την αντίθεσή της στην απαγόρευση από την ιταλική νομοθεσία της δωρεάς σπέρματος.



6. Τον Απρίλιο του 2010 πόζαρε για άλλη μια φορά ημίγυμνη και ενώ ήταν έγκυος για την ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair.

7. Το 2003, η Βellucci κέρδισε το βραβείο Nastro d' Argento β' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της ως Alessia στο Remember me, My love. Το 2006, εκτέλεσε χρέη κριτή στο 59ο Φεστιβάλ των Καννών. Το 2009, κέρδισε το βραβείο World Actress Award στο Women's World Award.

8.Έχει παίξει σε περισσότερες από 35 ταινίες. Γνωστή όμως ως ηθοποιός έγινε το 2000 με την ταινία Malena.



9. Από το 2006 έως το 2010 η Bellucci ήταν το πρόσωπο των καλλυντικών του οίκου Dior.



10.To 2012 έγινε το πρόσωπο των Dolce & Gabbana.



11. To περιοδικό Εmpire την επέλεξε στο νούμερο 21 με τη λίστα των 25 πιο σέξι χαρακτήρων στο σινεμά για το ρόλο της Περσεφόνης στο Matrix.



12. Στα 50 της το 2015, έγινε το πιο μεγάλο σε ηλικία Bond girl στην ταινία Spectre παίζοντας το ρόλο της Lucia Sciarra.


Όταν η Monica ρωτήθηκε αν θέλει να ξαναγυρίσει στα 20 της, απάντησε ότι "δεν έχω κανένα λόγο να επιστρέψω σ' αυτή τη δεκαετία". Εμείς όμως συγκεντρώσαμε τις πιο hot φωτογραφίες της που αποδεικνύουν ότι η ομορφιά της δεν έχει ηλικία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση