GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Καρανίκας διαψεύδει τη συνέντευξη για τη Μενεγάκη: Τι απαντά το Down Town

Ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας διαψεύδει ότι έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Downtown, στην οποία αναφερόταν μεταξ...


Ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας διαψεύδει ότι έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Downtown, στην οποία αναφερόταν μεταξύ άλλων και στην παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη.
Επεσήμανε ότι η συζήτηση ήταν ιδιωτική, ότι το έκανε ξεκάθαρο και ότι ουδέποτε έδωσε συνέντευξη για την Ελένη Μενεγάκη.
Συμπλήρωσε μάλιστα, πως έχει ήδη ενημερώσει το περιοδικό και τη συντάκτρια ότι σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Downtown και καταλήγει με τη φράση: "Φτάνει με τον κανιβαλισμό".
Από την πλευρά του το Down Town, απαντά με την εξής ανακοίνωση:
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον ειδικό σύμβουλο του πρωθυπουργού, κύριο Νίκο Καρανίκα, ότι όταν ένας δημοσιογράφος τηλεφωνεί σ ένα δημόσιο πρόσωπο αναφέροντας από την πρώτη στιγμή την δημοσιογραφική του ιδιότητα, το όνομα του και τον λόγο του τηλεφωνήματος και στη συνέχεια του θέτει ερωτήσεις, τότε οι απαντήσεις του δημοσίου προσώπου είναι σαφέστατα δημοσιογραφικά αξιοποιήσιμες, εκτός κι αν διευκρινίσει από την αρχή ότι πρόκειται για μια συζήτηση off the record.
Ο κύριος Καρανίκας γνώριζε πολύ καλά ότι οι απόψεις του για την Ελένη Μενεγάκη θα δημοσιευτούν στο περιοδικό Down Τown στο πλαίσιο ενός αφιερώματος για την παρουσιάστρια, μαζί με τις απόψεις επικοινωνιολόγων, συγγραφέων και δημοσιογράφων. Μάλιστα μας ζήτησε να μην αναφέρουμε όλα όσα είπε, πράγμα που θα ήταν έτσι κι αλλιώς αδύνατο, αφού η συνέντευξη με την δημοσιογράφο διήρκησε περισσότερα από 40 λεπτά.
Λυπούμαστε πολύ που η αγάπη του κυρίου Καρανίκα για την Ελένη Μενεγάκη του δημιούργησε πρόβλημα και πίεση - όπως χαρακτηριστικά μας είπε- "από τη συλλογικότητα του και την κυβέρνηση στην οποία ανήκει", αλλά έτσι είναι η αγάπη, θέλει θυσίες.
Θα χαρούμε πολύ να τον συναντήσουμε σε μια δικαστική αίθουσα. Εκεί θα μπορέσουμε να συζητήσουμε ίσως και τις απόψεις του για άλλες παρουσιάστριες, όπως η κυρία Στεφανίδου, η κυρία Τσαπανίδου και η κυρία Κοσιώνη, τις οποίες δεν δημοσιεύσαμε στη συγκεκριμένο συνέντευξη.
Στον επίλογο της ανακοίνωσης του με τη φράση "φτάνει πια ο κανιβαλισμός" απαντάμε "φτάνει πια η σαχλαμάρα".
Down Town

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση