GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«O Πιτ δεν θέλει να παίξει βρώμικα, αλλιώς έχει πολλά να πει για την Τζολί»

Η Αντζελίνα Τζολί «βράζει από θυμό» ενώ ο Μπραντ Πιτ είναι «εξοργισμένος» μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η ηθοποιός. Σύμφωνα μ...


Η Αντζελίνα Τζολί «βράζει από θυμό» ενώ ο Μπραντ Πιτ είναι «εξοργισμένος» μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η ηθοποιός.
Σύμφωνα με το περιοδικό «UsWeekly» ανάμεσά τους υπάρχει «πολύ μίσος». Όπως αναφέρει μάλιστα η Τζολί «βράζει από θυμό» καθώς συνέβη κάτι που την «εκνεύρισε πολύ» και την οδήγησε στην απόφαση να δώσει τέλος στον γάμο της.

Και ενώ η Aντζελίνα Τζολί μένει στο Μαλιμπού μαζί με τα έξι παιδιά μιας και κέρδισε την προσωρινή τους επιμέλεια, πηγές θέλουν τον Μπραντ Πιτ να έχει πολλά νεύρα με την πρώην σύντροφο και σύζυγό του.
«Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα παιδιά» είπε πηγή στο περιοδικό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή: «Ο Πιτ έχει πολλά... ράμματα για τη γούνα της Τζολί. Όμως δεν θέλει να παίξει βρώμικα». Πάντως η πηγή δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορεί να κρύβει ο Πιτ για την Τζολι και να μην το αποκαλύπτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση