GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Παραολυμπιονίκης Μάμαλος αποκάλυψε: Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω

Ο Έλληνας "γίγαντας" που πήρε το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στην άρση βαρών συγκλονίζει για ακόμη μια ...


Ο Έλληνας "γίγαντας" που πήρε το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στην άρση βαρών συγκλονίζει για ακόμη μια φορά.

“Να σας πω ότι αυτή τη στιγμή είμαι άνεργος! Με το επίδομα των 700 ευρώ που λαμβάνω, μετά βίας μπορώ να καλύπτω τα προσωπικά μου έξοδα ως αθλητής, ως Ολυμπιονίκης. Έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά. Αυτό που ζητάω λοιπόν είναι να διοριστώ στο Δημόσιο, να κάνει και η Ελλάδα κάτι και για μένα”, αναφέρει o Παύλος Μάμαλος αρχικά στην εφημερίδα “Freddo”.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, λίγο πριν τους Αγώνες του Ρίο. “Πέρασα πολύ δύσκολα με την πρώην σύζυγο μου. Όμως, αν είσαι τυχερός -και εγώ θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό- τελικά βρίσκεται ένας άνθρωπος με δύναμη ψυχής, η Ευαγγελία, που σε τραβάει από αυτό το ψυχικό αδιέξοδο. Σκέφτηκα λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς να βάλω τέλος στη ζωή μου” τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση