GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To διπλό μεταγραφικό ταμπλό της ΑΕΚ

Για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αμυντικού χαφ θα κινηθεί η ΑΕΚ, όπως προκύπτει από την προχθεσινή σύσκεψη κορυφής στα γραφε...


Για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αμυντικού χαφ θα κινηθεί η ΑΕΚ, όπως προκύπτει από την προχθεσινή σύσκεψη κορυφής στα γραφεία του συλλόγου. 

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν θέλουν να χάσουν χρόνο και ήδη προετοιμάζονται για την προσεχή μεταγραφική περίοδο, ώστε να κάνουν τις σωστές επιλογές στις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση. 

O Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο θα βρεθεί στην Πολωνία για να παρακολουθήσει κάποιους υποψήφιους στόχους και στην «Ένωση» φαίνεται πως έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όπως είναι εκείνη του Καμίλ Ντρίγκας, ο οποίος είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως «6άρι» στην Πογκόν. 

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», οι άλλοι δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι ο Ούγγρος εξτρέμ, Άντα Γιούρκσον, ο οποίος είχε απασχολήσει και την περσινή σεζόν την ΑΕΚ, και ο επιθετικός της Πογκόν, Λούκαζ Ζολίνσκι, που είναι 23 ετών και έχει ύψος 1,82 μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση