GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι U2 εναντίον του Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Στο στόχαστρο και του γνωστού ροκ συγκροτήματος U2 μπήκε ο υποψήφιος ρεπουμπλικάνος για την προεδρεία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Πριν ξεκιν...


Στο στόχαστρο και του γνωστού ροκ συγκροτήματος U2 μπήκε ο υποψήφιος ρεπουμπλικάνος για την προεδρεία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Πριν ξεκινήσει η συναυλία του συγκροτήματος ο τραγουδιστής της μπάντας Μπόνο ακούμπησε το κεφάλι του στο κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ που το έδειχνε μία γιγαντοοθόνη πάνω στη σκηνή για να σχολιάσει μία από τις πιο αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Τραμπ.

Ο Μπόνο προκάλεσε τον Τραμπ αναφορικά με την υπόσχεσή του να χτίσει ένα «μεγάλο τείχος» κατά μήκος των συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό λέγοντας: «Ένα τείχος; Σαν το τείχος του Βερολίνου; Σαν το Σινικό Τείχος της Κίνας;».

Και ο Τραμπ από το βίντεο απάντησε: «και θα βάλω το Μεξικό να πληρώσει τα έξοδα για το τείχος».

«Τώρα καταλαβαίνετε ότι δεν θα έχουν πρόβλημα με το τείχος αυτό μόνο οι Μεξικανοί, αλλά κάθε άνθρωπος που αγαπάει την ιδέα της Αμερικής. Όπως οι Ιρλανδοί, για παράδειγμα, ή οι Γάλλοι ή οι Βραζιλιάνοι. Όλοι όσοι έχουν αγαπήσει την ιδέα της Αμερικής, όλοι όσοι έχουν πιστέψει διαβάζοντας στα πόδια του αγάλματος της Ελευθερίας. «Δώσε στους κουρασμένους, τους φτωχούς, τις μάζες την λαχτάρα να αναπνεύσουν ελεύθερα»

Κι ο Μπόνο συνέχισε λέγοντας πως οι καλοί άνθρωποι δεν πρόκειται να μείνουν σιωπηλοί, καθώς απομακρύνεστε από το αμερικάνικο όνειρο. Εντάξει υποψήφιε; Με ακούτε υποψήφιε; Απολύεστε».

Τα έσοδα από την συναυλία οι U2 θα τα δωρίσουν για να βοηθήσουν την έρευνα σε παιδικές ασθένειες και για καλυφθούν τα έξοδα περίθαλψης παιδιών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση