GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Zωή Λάσκαρη αποκαλύπτει την ηλικία της και τα μυστικά ενός γάμου

Η Ζωή Λάσκαρη που αγαπήθηκε και αγαπιέται από το κοινό, είναι ειλικρινής και αυθόρμητη. Η ηθοποιός, σε δηλώσεις της με αφορμή τη νέα τη...


Η Ζωή Λάσκαρη που αγαπήθηκε και αγαπιέται από το κοινό, είναι ειλικρινής και αυθόρμητη. Η ηθοποιός, σε δηλώσεις της με αφορμή τη νέα της θεατρική παράσταση μίλησε για την καριέρα της αλλά και για τον γάμο και τις κατακτήσεις της.
"Δεν πιστεύω ότι έκανα καριέρα, πιστεύω ότι έκανα μια πορεία καλή. Η καριέρα είναι για άλλους, για αυτούς που κυνηγάνε την καριέρα. Εμένα δεν με αφορά. Δεν αισθάνομαι τον έτοιμη να βγω ακόμα στην σύνταξη. Πιστεύω ότι μόλις αποφασίσεις ότι τα παρατάς σε οποιαδήποτε δουλειά, τελειώνεις", σημείωσε η λαοφιλής ηθοποιός και μιλώντας για τους άντρες της ζωής της, τόνισε: "Εγώ επέλεγα αυτόν που ήθελα. Δεν κατάλαβα ότι με ήθελαν. Αυτό το έμαθα τώρα στα 70" δήλωσε η Ζωή Λάσκαρη η οποία δε δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της "Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι δεν θα πω την ηλικία μου; Προσθέσεις αφαιρέσεις να κάνεις την ξέρεις…" πρόσθεσε.
Όσο για τον γάμο της, η σέξι του ελληνικού κινηματογράφου, σημείωσε ότι το εύκολο είναι να χαλάσεις έναν γάμο και το δύσκολο να τον κρατήσεις. Εκείνη πάντα επέλεγε τα δύσκολα, οπότε κράτησε τον γάμο της με υποχωρήσεις, αγάπη και εκτίμηση.
Πηγή βίντεο: zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση