GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παθιασμένη ομιλία 10χρονου ποδοσφαιριστή στους συμπαίκτες του – ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με έναν 10χρονο ποδοσφαιριστή από την Αργεντινή, ο οποίος μιλά με πάθος στην ομάδα του πριν απ...


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με έναν 10χρονο ποδοσφαιριστή από την Αργεντινή, ο οποίος μιλά με πάθος στην ομάδα του πριν από ένα πολύ κρίσιμο ματς παιδικού πρωταθλήματος.
Ο Μαξιμιλιάνο Παριέντε συγκέντρωσε τους συμπαίκτες του λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα του, Νιούελς Όλντ Μπόις και την Ροζάριο Σεντράλ, και προσπάθησε να τους εμψυχώσει, βγάζοντας έναν ηγετικό λόγο που προκαλεί ανατριχίλα.
Ο 10χρονος αρχηγός, είπε χαρακτηριστικά: «Σήμερα έχουμε έναν τελικό. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο παλεύουμε για όσα έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Θυμηθείτε την πρώτη ημέρα που σας είδα, στις 20 Ιανουαρίου. Θυμηθείτε εκείνη την ημέρα, όλες τις προπονήσεις, όλα όσα στερηθήκαμε. Σήμερα είμαστε εδώ για να νικήσουμε. Σήμερα θα είμαστε πρωταθλητές.
Θα πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν θα έχει τελειώσει το ματς, θέλω να σας αγκαλιάσω, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, και θέλω να πω ότι δώσαμε τα πάντα για αυτή τη φανέλα, επειδή είναι η μεγαλύτερη στο Ροζάριο».
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι που θα κρινόταν ο τίτλος, οι Νιούελς Όλντ Μπόις απέσπασαν χρυσή ισοπαλία 0-0 και πανηγύρισαν τον τίτλο.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση