GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι μια φορά αλλά κατ' επανάληψη βιάστηκε ο 10χρονος στο Βόλο

Ακόμη πιο σοκαριστική φαίνεται πως είναι η υπόθεση του βιασμού του 10χρονου αγοριού στο Βόλο από τρεις συμμαθητές του, από ότι αρχικά...


Ακόμη πιο σοκαριστική φαίνεται πως είναι η υπόθεση του βιασμού του 10χρονου αγοριού στο Βόλο από τρεις συμμαθητές του, από ότι αρχικά αποκαλύφθηκε.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι γονείς του 10χρονου αγοριού στην Ασφάλεια Βόλου, το παιδί δεν βιάστηκε μια φορά αλλά κατ' επανάληψη. Οι γονείς κατέθεσαν ότι ο γιος τους βιάστηκε με τον ίδιο τρόπο, κατ' επανάληψη, από τρεις συμμαθητές του της Στ’ τάξης. Μάλιστα, ο 10χρονος είχε δεχτεί απειλές αν αποκάλυπτε τα όσα βίωνε.

Το παιδί κατέρρευσε και μίλησε στους γονείς του στις 21 Οκτωβρίου. Οι γονείς έκαναν την καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου στις 24 του μήνα. Η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού επιβεβαίωσε τις μαρτυρίες του 10χρονου.

Σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ έχει ξεκινήσει η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τυχόν παραλείψεις στους χειρισμούς της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση