GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλανητάρχης: Έχω κάνει 12 γάμους

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Τάσος Μπουγάς, ο οποίος - σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του - μίλησε με τον δικό του χ...


Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Τάσος Μπουγάς, ο οποίος - σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του - μίλησε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο για τη ζωή του.
Μέσα στα πολλά, ο Πλανητάρχης αποκάλυψε ότι έχει κάνει 12 γάμους αλλά έχει μόνο ένα παιδί., που ζει πλέον στη Θεσσαλονίκη: «Από θρησκευτικό γάμο που είχα κάνει στη Γερμανία. Το παιδί το πήρα και έφυγα και τη μάνα δεν την ένοιαξε καθόλου», εξήγησε ο Τάσος Μπουγάς.
Ο λαικός τραγουδιστής μίλησε επίσης και για την φυλάκισή του, όταν τον κατηγόρησαν στο παρελθόν για μαστροπεία: «Με πείραξε πάρα πολύ γιατί κατηγορήθηκα άδικα. Δεν έγινε ποτέ δικαστήριο. Με βάλανε μέσα και μετά αποσύρθηκαν οι κατηγορίες και βγήκα, χωρίς δικαστήριο. Με κατηγορήσανε άδικα γιατί θέλανε απλά να στείλουν κάποιον μέσα. Η αρνητική διαφήμιση όμως μου έκανε καλό και όπου πήγαινα μετά γινόταν χαμός. Έμεινα μέσα 40 μέρες. Η αδικία με έπνιγε κάθε μέρα. Με στείλανε τσάμπα μέσα και με βούλευμα με αφήσανε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση