GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις 17.30 οι πρώτες δηλώσεις της Χίλαρι Κλίντον

Τις πρώτες δηλώσεις της Χίλαρι Κλίντον μετά την αναπάντεχη και σοκαριστική για πολλούς ήττα της στις προεδρικές εκλογές από τον Τραμπ, ...


Τις πρώτες δηλώσεις της Χίλαρι Κλίντον μετά την αναπάντεχη και σοκαριστική για πολλούς ήττα της στις προεδρικές εκλογές από τον Τραμπ, περιμένει η Αμερική και οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι της. Σύμφωνα με το επιτελείο της, η υποψήφια των Δημοκρατικών θα δώσει συνέντευξη Τύπου περίπου στις 5 και μισή το απόγευμα ώρα Ελλάδας, (14.30 GMT). 
Στο τελευταίο της tweet, πριν τα αποτελέσματα των εκλογών,  η υποψήφια των Δημοκρατικών πόσταρε μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: "Εχουμε πολλά για να είμαστε υπερήφανοι. Ότι και να συμβεί απόψε σας ευχαριστώ".


Ο Ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ εξασφαλίζοντας 279 εκλέκτορες, ξεπερνώντας τους 270 που είναι το απαραίτητο όριο για την ανάληψη της προεδρίας στις 20 Ιανουαρίου. Η Δημοκρατική αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον συγκέντρωσε από την πλευρά της 218 εκλέκτορες.
Το δύσκολο έργο της άμεσης επαφής με τους υποστηρικτές της Κλίντον, μετά την ήττα της, ανέλαβε ο επικεφαλής της εκστρατείας της υποψήφιας των Δημοκρατικών, Τζον Ποντέστα.
«Όλοι σας θα πρέπει να πάτε τώρα σπίτι, να κοιμηθείτε λιγάκι. Θα έχουμε περισσότερα να πούμε αύριο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για όλους εσάς. Είμαστε πολύ περήφανοι για εκείνη», τόνισε ο Τζον Ποντέστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση