GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πράσινος" μέχρι το 2019 ο Κουτρουμπής

Παίκτης του Παναθηναϊκού έως το 2019 θα είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «πράσι...


Παίκτης του Παναθηναϊκού έως το 2019 θα είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».
«Η επέκταση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι κάτι που ήθελα πολύ και με τιμά ιδιαίτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε και θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω περισσότερες επιτυχίες και στόχους με την ομάδα στα επόμενα χρόνια. Για μένα αυτή η συμφωνία είναι ταυτόχρονα επιβράβευση και κίνητρο για τη συνέχεια. Δεν έχει σημασία να πω περισσότερα γιατί το μόνο που μετράει είναι η δουλειά και τα αποτελέσματα της ομάδας στο γήπεδο», δήλωσε ο Κουτρουμπής μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Ο 25χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013 και ήδη έχει καταγράψει 115 συμμετοχές με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση