GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΩΡΑ! ΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ για υποψήφια πρόεδρο στην Αμερική το 2020...

Για εσάς που είστε ευτυχής που οι αμερικανικές εκλογές τελείωσαν, μην εφησυχάζετε. Οι επόμενες εκλογές θα έρθουν πολύ σύντομα. Μάλιστα, ο...

Για εσάς που είστε ευτυχής που οι αμερικανικές εκλογές τελείωσαν, μην εφησυχάζετε. Οι επόμενες εκλογές θα έρθουν πολύ σύντομα. Μάλιστα, οι απογοητευμένοι Αμερικανοί βρήκαν την επόμενη υποψήφιά τους, η οποία δεν είναι άλλη από την Μισέλ Ομπάμα. Το hashtag #Michelle2020 έγινε δημοφιλές μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Τα πρώτα μηνύματα για την επόμενη προεκλογική εκστρατεία κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο λίγες μόλις ώρες μετά την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, όταν εκατοντάδες χιλιάδες πήραν το λόγο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα για να παροτρύνουν την τρέχουσα Πρώτη Κυρία να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2020.
'Τέλειες συνθήκες για την Μισέλ Ομπάμα να κερδίσει τις εκλογές το 2020' γράφει κάποιος, ενώ ένας άλλος γράφει απλά: 'Μισέλ Ομπάμ 2020, σε παρακαλώ, Μισέλ Ομπάμα 2020, σε παρακαλώ, Μισέλ Ομπάμα 2020, σε παρακαλώ'.

Michelle Obama: I'll fix this. #Michelle2020 pic.twitter.com/524ark1i1v

— i (@akosiicko) 9 Νοεμβρίου 2016

Η κυρία Ομπάμα είναι μια σπάνια προσωπικότητα και μια δημοφιλή μορφή στο πολιτικό τοπίο της Αμερικής. Σύμφωνα με το Gallup, το ποσοστό της φτάνει το 64%, σημαντικά υψηλότερο από εκείνο του Ντόναλντ Τραμπ, της Χίλαρι Κλίντον ή ακόμη και του συζύγου της.
Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα για τους υποστηρικτές της Πρώτης Κυρίας. Τον περασμένο Μάρτιο, η ίδια δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την θέση αυτή.
Από την άλλη όμως, κάποια πράγματα έχουν αλλάξει από τότε.
Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets:

Michelle Obama 2020 -- We got four years! Let's go! @MichelleObama @BarackObama #michelleforpresident #Michelle2020 pic.twitter.com/gg8DhOmwK5

— J.R. Moody (@_senatormoody) 9 Νοεμβρίου 2016

TRY to tell me she aint the best thing to ever happen to the white house, im gonna miss her so much #michelle2020 pic.twitter.com/KynKo7Q99T

— ♔ rosie (@cocochanelite) 10 Νοεμβρίου 2016

see the difference #Michelle2020 #HesNotMyPresident pic.twitter.com/taKWnFQG8G

— #imstillwithher (@slytherivniall) 9 Νοεμβρίου 2016

As @MichelleObama said: "when they go low, we go high. Kill them with kindness and work for change."#Michelle2020 just saying.

— Carol Gomez (@CarolAuCourant) 9 Νοεμβρίου 2016

Πηγή: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση