Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

  ΕΠΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ! Αστυνομικοί φρουρούσαν... πεθαμένο υπουργό

  Όταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διεμήνυε πως θα αποσυρθούν εκατοντάδες αστυνομική από την φύλαξη «υψηλών προσώπων» σίγουρα δεν φανταζόταν πως άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μείνει να προστατεύουν υπουργό που έχει πεθάνει από το 1994!
  Και, όμως, δύο αστυνομικοί εντοπίσθηκαν να φρουρούν την Μελίνα Μερκούρη 22 ολόκληρα χρόνια μετά τον θάνατό της. Πρόκειται για δυο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που όλα αυτά τα χρόνια υπηρετούσαν μόνο στα χαρτιά, εισπράττοντας μόνο τον μισθό τους.
  Η κραυγαλέα αυτή περίπτωση εντοπίσθηκε μετά την διενέργεια ελέγχου που πραγματοποίησε αρμόδια επιτροπή του υπουργείου, ώστε να εξοικονομηθεί ανθρώπινο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας.
  Όπως είναι γνωστό, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., μετά από υπουργική εντολή, είχε αναλάβει την απόσυρση 80 οχημάτων και 700 αστυνομικών από την ασφάλεια επισήμων προσώπων, ώστε να διατεθούν στη μάχιμη αστυνόμευση στο δρόμο και σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκες. Κανείς, όμως, δεν φανταζόταν πως ανάμεσα στους 700 αυτούς αστυνομικούς θα βρίσκονταν και δύο κατ εξακολούθηση αργόμισθοι που για 22 χρόνια κρύβονταν από την υπηρεσία.
  Οι δύο ένστολοι έλαβαν πλέον τα φύλλα πορείας για τα πεζοδρόμια της Αττικής.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Δημήτρης Κλ. είπε... 26 Νοε 2016, 2:00:00 π.μ.

  Μόνο στο "αθάνατο" ελληνικό κράτος συμβαίνουν αυτά! Και εντάξει το διαλυμένο κράτος δεν ανακάλυψε τους λουφαδόρους αστυνομικούς. Οι ίδιοι όμως δεν όφειλαν, μετά το θάνατο της αείμνηστης Μελίνας, να αναφερθούν στη Διεύθυνση Προσωπικού και να ζητήσουν την τοποθέτησή τους σε άλλη Υπηρεσία;
  Δεν αισθάνθηκαν καμιά ντροπή για 22 ολόκληρα χρόνια;;;
  Σάπια κοινωνία...
  Γρήγορα τα ονόματά τους στη δημοσιότητα, μήπως και συνετισθούν οι επόμενοι λουφαδόροι.

  Item Reviewed: ΕΠΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ! Αστυνομικοί φρουρούσαν... πεθαμένο υπουργό Rating: 5 Reviewed By: Press01