GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δανειολήπτης πέτυχε να πληρώνει δόση 30 ευρώ για χρέη 157.000

Σημαντικό δεδικασμένο αποτελεί η απόφαση του υπ’ αριθμ. 63/2016 του Ειρηνοδικείου Ρόδου που με προσωρινή διαταγή έκανε δεκτό το αίτημα ...


Σημαντικό δεδικασμένο αποτελεί η απόφαση του υπ’ αριθμ. 63/2016 του Ειρηνοδικείου Ρόδου που με προσωρινή διαταγή έκανε δεκτό το αίτημα δανειολήπτη για την ένταξη του στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Κατσέλη. Ο δανειολήπτης πέτυχε να πληρώνει δόση 30 ευρώ για χρέη 156.507 ευρώ που έχει προς το Ελληνικό Δημόσιο, το ΙΚΑ, την ΔΟΥ και τον ΟΑΕΕ.
Ο δανειολήπτης είναι 40 ετών, έγγαμος πατέρας δύο ανήλικων τέκνων και εργάζεται εποχιακά ως ξενοδοϋπάλληλος.
Το ετήσιο εισόδημά του δανειολήπτη, ανέρχεται ετησίως κατά μέσο όρο στο συνολικό ποσό των 6.297,97 ευρώ και άρα μηνιαίως στο ποσό των 524,75 ευρώ ενώ της συζύγου του, που εργάζεται ως εποχιακή υπάλληλος στο συνολικό ποσό των 4.764 ευρώ, ήτοι μηνιαίως στο συνολικό ποσό των 397 ευρώ περίπου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, το ποσό που απαιτείται, κατά μέσο όρο, κάθε μήνα για την κάλυψη, αποκλειστικά και μόνο, των απαραιτήτων βιοτικών αναγκών της οικογένειας του ανέρχεται, στο συνολικό ποσό των 1.320 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση