GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από Σάο Πάολο, Αθήνα με 3 κιλά κοκαΐνη στη βαλίτσα

Ένας 33χρονος που έφτασε με πτήση από το Σάο Πάολο στην Αθήνα, μέσω Ζυρίχης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκω...


Ένας 33χρονος που έφτασε με πτήση από το Σάο Πάολο στην Αθήνα, μέσω Ζυρίχης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος", για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα μας.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο δράστης μετέφερε στα τοιχώματα της βαλίτσας του συσκευασίες με κοκαΐνη, ποσότητας ίσως με 3 κιλά. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε στρατολογηθεί ως μεταφορέας ποσοτήτων κοκαΐνης από τη νότια Αμερική στην Ελλάδα, από μία 28χρονη για λογαριασμό 42χρονου Νιγηριανού, που ήταν και οι δύο μέλη εγκληματικού δικτύου.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν την 28χρονη και τον 42χρονο Νιγηριανό και τους συνέλαβαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση