GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός και ουρές στη Θεσσαλονίκη για την Black Friday!

Ξεκίνησαν από σήμερα οι προσφορές των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη για την "Μαύρη Παρασκευή" και οι ουρές δεν άργησαν να κάν...


Ξεκίνησαν από σήμερα οι προσφορές των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη για την "Μαύρη Παρασκευή" και οι ουρές δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους
Σκηνές που παλαιότερα βλέπαμε να εκτυλίσσονται στις ΗΠΑ όπου η «Μαύρη Παρασκευή» είναι μια παραδοσιακή μέρα μεγάλων προσφορών φαίνεται πως ζωντανεύουν και εδώ.
Ο λόγος είναι η προσφορά που κάνει ένα κατάστημα στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας με είδη καλλυντικών, που κάνει δώρα καιν ειδικές προσφορές με την ευκαιρία τόσο της Black Friday, όσο και της πρώτης μέρας λειτουργίας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες δίνει ένα δωρεάν κραγιόν στις πρώτες 250 πελάτισσες που θα μπουν μέσα και θα κάνουν οποιαδήποτε αγορά.
Χαρακτηριστική είναι η σκηνή όπου δίνεται το έναυσμα για να μπουν μέσα οι πελάτισσες που θύμισε Black Friday στην Αμερική.
Σύμφωνα με καταστηματάρχη της περιοχής, η ουρά έφτασε και μέχρι την Τσιμισκή, ωστόσο μειώθηκε στη συνέχεια αφού πολλές νεαρές γυναίκες που περίμεναν αποχώρησαν λόγω της μεγάλης αναμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση