GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομπάμα: Πάνω από όλα είμαστε Αμερικανοί - ΒΙΝΤΕΟ

"Όλοι είναι λυπημένοι όταν η ομάδα τους χάνει τις εκλογές αλλά πρέπει θα θυμόμαστε ότι είμαστε όλοι πρώτα Αμερικανοί και πατριώτες, ...


"Όλοι είναι λυπημένοι όταν η ομάδα τους χάνει τις εκλογές αλλά πρέπει θα θυμόμαστε ότι είμαστε όλοι πρώτα Αμερικανοί και πατριώτες, όχι Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικάνοι" τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, σε δήλωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Είπε ότι επικοινώνησε με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον συνεχάρη, ενώ τον προσκάλεσε αύριο στον Λευκό Οίκο.  Απευθυνόμενος στους Αμερικανούς πολίτες, είπε πως "δεν είναι μυστικό ότι έχουμε πολύ σημαντικές διαφορές με τον Ντόναλντ Τραμπ".  "Οκτώ χρόνια πριν και με τον Τζόρτζ Μπους είχαμε σημαντικές διαφορές", επεσήμανε, σημειώνοντας  όμως ότι εξασφαλίστηκε ομαλή συνέχεια.

Ο κ. Ομπάμα είπε ότι οι ΗΠΑ χρειάζονται μία αίσθηση ενότητας, εκφράζοντας την ελπίδα να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση ο κ. Τραμπ. Παράλληλα, είπε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ να είναι επιτυχημένος.

Αναφερόμενος στην Χίλαρι Κλίντον, είπε ότι δεν είναι περήφανος για εκείνη και ότι η υποψηφιότητά της ήταν ιστορική. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση