GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσπά η ηθοποιός που το' σκασε από το Δρομοκαϊτειο: Όλα είναι πλεκτάνη

Συνεχίζεται το σήριαλ με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, αλλά αυτή τη φορά το "σενάριο" αφορά στην ίδι...


Συνεχίζεται το σήριαλ με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, αλλά αυτή τη φορά το "σενάριο" αφορά στην ίδια της τη ζωή. Η νεαρή που η ιστορία της χθες προκάλεσε αίσθηση μιας και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το έσκασε από το Δρομοκαϊτειο όπου την είχαν βάλει οι γονείς της, μίλησε για την περιπέτειά της στην εφημερίδα Espresso: "Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ" είπε και αποκάλυψε ότι ίσως κινηθεί νομικά εναντίον της οικογένειάς της.

"Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη. Όταν θα έχουμε τη δικογραφία με τον δικηγόρο μου και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο. Με κατηγόρησαν με οργανωμένο σχέδιο ότι έκλεψα το αυτοκίνητο του πατέρα και του αδελφού μου για να με βγάλουν τρελή…", τόνισε. 

Η ηθοποιός, εξήγησε ότι η αστυνομία τη συνέλαβε στη Σπάρτη όπου είχε ταξιδέψει μαζί με τη μητέρα της για λίγες ημέρες. "Με συνέλαβαν ως κλέφτρα του οχήματος ενώ έφευγα από τη Σπάρτη, όπου πέρασα ένα διήμερο με τη μητέρα μου. Με πήγαν στο τοπικό τμήμα, με ανέκριναν για τέσσερις ώρες και κάποιοι, προφανώς οι γονείς μου, ψευδομαρτύρησαν ότι είμαι τρελή για να βγει εισαγγελική εντολή και να οδηγηθώ σιδηροδέσμια στο Δρομοκαΐτειο", σημείωσε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση