GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομπάμα για νίκη Τραμπ: Ο ήλιος βγήκε και πάλι σήμερα

«Ο ήλιος βγήκε και πάλι σήμερα. Μίλησα με τον Τραμπ, του έδωσα συγχαρητήρια και τον κάλεσα αύριο στον Λευκό  Οίκο» είπε ο Μπαράκ Ομπά...


«Ο ήλιος βγήκε και πάλι σήμερα. Μίλησα με τον Τραμπ, του έδωσα συγχαρητήρια και τον κάλεσα αύριο στον Λευκό  Οίκο» είπε ο Μπαράκ Ομπάμα στις πρώτες δηλώσεις του για το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών και την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ. 

«Έχουμε σημαντικές διαφορές όπως είχα και πριν από 8 χρόνια με τον τότε απερχόμενο πρόεδρο Μπους. ‘Ομως τότε διασφαλίσαμε μια ομαλή μετάβαση της εξουσίας χάρη στο επιτελείο τους Τζορζτ Μπους. Θα ακολουθήσω το παράδειγμα του Μπους για να έχουμε και τώρα μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας στον εκλεγμένο πρόεδρο. Έχω δώσει ήδη εντολές στην ομάδα μου» είπε ο Ομπάμα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε υπερήφανος για την Χίλαρι Κλίντον- « ήταν η καλύτερη ΥΠΕΞ και έκανε μια καταπληκτική εκστρατεία» - και προέτρεψε τους απογοητευμένους Δημοκρατικούς ψηφοφόρους να παραμένουν ενωμένοι.

«Είμαστε όλοι Αμερικανοί πατριώτες και θέλουμε το καλύτερο για αυτή τη χώρα. Άκουσα τις δηλώσεις του Τραμπ χθες το βράδυ και  το πνεύμα ενότητας που είχε μου έδωσε ελπίδα.  Του αφήνουμε παρακαταθήκη ένα μεγάλο έργο στην υγεία και την παιδεία. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε ο επόμενος πρόεδρος να είναι ένας επιτυχημένος πρόεδρος» είπε ο Ομπάμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση