GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκαλυπτική γλώσσα του σώματος στη συνάντηση του Ομπάμα με τον Τραμπ - ΦΩΤΟ

Η συνάντηση του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο έγινε σε κλίμα αμηχανίας. Ο πάγος που υπήρχε αν...


Η συνάντηση του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο έγινε σε κλίμα αμηχανίας.

Ο πάγος που υπήρχε ανάμεσα στους δύο άνδρες φάνηκε τόσο από τη χειραψία που αντάλλαξαν όσο και από τη στάση του σώματος τους κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους.

Η Patti Wood, ειδική στην ανάλυση της γλώσσας του σώματος, ερμήνευσε τη στάση των δύο ανδρών λέγοντας ότι ο τρόπος που καθόντουσαν και η θέση που είχαν τοποθετήσει τα πόδια τους είναι η στάση του «κυρίαρχου αρσενικού».

Τα πόδια του Μπαράκ Ομπάμα είχαν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους, στοιχείο που δείχνει δύναμη, σύμφωνα με την ειδικό, και αποδεικνύει ότι υποσυνείδητα περνούσε το μήνυμα ότι αυτός παραμένει στην κορυφή.

Ο τρόπος που είχε τοποθετήσει τα χέρια του ο Τραμπ, περιγράφεται ως «καθοδική θέση προσευχής», κάτι που δεν είναι συνηθισμένο για έναν νεοεκλεγέντα Πρόεδρο, προσθέτει η Patti Wood και σημειώνει ότι ο Ομπάμα είχε τοποθετήσει τα χέρια του πάνω στα πόδια του κάτι που υποδεικνύει ότι «είναι αρκετά κουρασμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση