GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του Θάνου Πλεύρη

Διασωληνωμένος και σε μηχανική υποστήριξη παραμένει ο πρώην βουλευτής, Θάνος Πλεύρης. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ βρίσκεται σε σταθερή ...


Διασωληνωμένος και σε μηχανική υποστήριξη παραμένει ο πρώην βουλευτής, Θάνος Πλεύρης.
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση χωρίς να παρουσιάζει επιδείνωση κάτι που θεωρείται ενθαρρυντικό σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο κ. Πλεύρης υπέστη σηψαιμία και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.
Το πρόβλημα ξεκίνησε από μια αγγειοπλαστική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη πριν από λίγο καιρό και που δεν είχε την αναμενόμενη έκβαση ενώ επιδεινώθηκε σοβαρά από μικροβιακή λοίμωξη που υπέστη στη διάρκεια της ανάρρωσης από την επέμβαση.
Οι θεράποντες γιατροί είναι φειδωλοί στις εκτιμήσεις καθώς η κατάσταση είναι ακόμη κρίσιμη και με αμφίβολη πορεία.
"Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου. «Από τη θεραπευτική ομάδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ανακοίνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση