Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ! ΧΑΜΟΣ γίνεται (πάλι) στο ΚΕΕΛΠΝΟ...

  Από την Σμαράγδα Κοκκόρη. 

  ΧΑΜΟΣ έχει ξεσπάσει στο ΚΕΕΛΠΝΟ σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr...
  Το νέο μέτωπο μεταξύ του προέδρου Θ. ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ με τους εργαζομένους έχει ως αφορμή το θέμα της γραμματέως του...
  Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Εργαζομένων έχει υποβάλει τρεις φορές μήνυση καταγγέλλοντας ότι:
  -Υπηρετεί παράνομα στο ΚΕΕΛΠΝΟ μη έχοντας σχέση εργασίας με τον Οργανισμό.
  -Κάνει έλεγχο σε υπηρεσιακούς φακέλους δίχως να επιτρέπεται
  -Έχει προκλητική  συμπεριφορά. 
  Ο μοναδικός μάρτυρας υπεράσπισής της φέρεται ο ίδιος ο κ. Ρόζενμπεργκ. 
  Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ύστερα από το σάλο που ξεσηκώθηκε, η εν λόγω γραμματέας πήγε ως μετακλητή στο γραφείο του Υπουργείου Υγείας Α. Ξανθού ο οποίος τη διαθέτει στο ΚΕΕΛΠΝΟ, την ώρα που απαγορεύεται οι μετακλητοί να υπηρετούν σε άλλη θέση από την οποία διορίστηκαν...
  Η ένταση στον πολύπαθο Οργανισμό έχει και συνέχεια καθώς έχουν αρχίσει να διατάσσονται ΕΔΕ και  να συγκαλούνται Πειθαρχικά κατά εργαζομένων ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι σήμερα ο ίδιος ο κ. Ρόζενμπεργκ μοίραζε ανακοίνωσε σε Α4 χαρτί με αναφορές στα παλαιά σκάνδαλα καθώς και με επίθεση εναντίον "ομάδας" του  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και των παλαιών διοικήσεων... 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 24 Νοε 2016, 2:13:00 μ.μ.

  ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ συμπαραστεκόμενοι ( τσίπρας και οι συν αυτώ) και άμεσα εμπλεκόμενοι Κύπριοι, θα δεχτούν αυτά που συζητούνται για μια συμφωνία στο Κυπριακό που θα επιτρέπει στους Τουρκοκύπριους ( μακρύ και κοντινό χέρι της Άγκυρας)…….

  να έχουν εκ περιτροπής την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και βέτο στην θέληση της πλειοψηφούσης, τώρα Ελληνοκυπριακής πλευράς,…….

  να χειρίζεται πλέον και σε μεγάλο βαθμό η Άγκυρα την Κυπριακή ΑΟΖ, την δυνατότητα να τορπιλίσει η Άγκυρα τις συμφωνίες Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ, Αιγύπτου,……..

  να έχουμε την Τουρκία που μέσα από τους Τουρκοκύπριους θα καθορίζει την στάση όλης της Κύπρου απέναντι στην Αίγυπτο που αν θυμάστε την αιματοκύλησε, γιατί δεν μπόρεσε να έχει Πρόεδρο της, τον αρεστό σε αυτήν, που ποτέ δεν θα συμφωνούσε με Ελλάδα και Ελληνοκύπριους για κοιτάσματα και ΑΟΖ….
  Το πρώτο που θα κάνει και μάλλον το έχει ξεκινήσει είναι να διαλύσει τις όποιες συμφωνίες μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου…. ΕΚΤΟΣ και εάν η Αίγυπτος αποκτήσει φιλότουρκο πρόεδρο ( ΕΝΝΟΕΙΤΕ ME ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ ) και επίσης αν οι αγωγοί θα περάσουν μέσα από την Τουρκία, και εκτός και εάν οι Τουρκοκύπριοι, δηλαδή η Τουρκία, θα έχουν ίση ωφέλεια, προς το παρόν, γιατί αργότερα με την ανατροπή του δημογραφικού, θα αλλάξουν τα πράγματα…….

  να μην γίνετε κουβέντα από τους προδότες Τσιπραίους Έλληνες που συμπαρίστανται τάχα μου για το καλό αλλά και από τους Κύπριους για τους εκατό χιλιάδες Τούρκους έποικους από τα βάθη της Ανατολίας που εγκατέστησε με την βία η Άγκυρα στην Τουρκοκρατούμενη Κύπρο για να αλλοιώσει τον πληθυσμό της Κύπρου συνολικά όταν θα έρθει η στιγμή, και που από ότι φαίνεται ήρθε.,……

  να διδάσκετε πλέον η Τουρκική γλώσσα σε όλα τα Κυπριακά σχολεία, …..

  να μείνει ο Θεός ξέρει μέχρι πότε ο Τουρκικός στρατός στην Κύπρο και μέχρι τότε όπως λέει ο σοφός λαός, η το σαμάρι σπάει ή ο γάιδαρος ψοφάει……

  να γίνει η Κύπρος τελικά Τουρκική επαρχία αφού είναι δεδομένο ότι με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων κα Ελληνοκυπρίων και την υπεργεννητικότητα των Τούρκων στο νησί σε διάστημα είκοσι είκοσι πέντε ετών ο πλειοψηφών πληθυσμός θα είναι οι Τούρκοι…….

  να έρχονται στην Κύπρο νέοι άποικοι Τούρκοι χωρίς κανένα περιορισμό, όταν δεχτεί η ευρωπαϊκή ένωση την ελεύθερη είσοδο Τούρκων υπηκόων στην Έυρωπαϊκή Ένωση, κοντά είναι, ποιος θα εμποδίσει Τούρκους να εγκαθίστανται στην Κύπρο? Τάχα μου για δουλειές?

  να έχουμε επτά Ελληνοκύπριους και πέντε Τουρκοκύπριους στην Ανώτατη Αρχή, και αν ένας Τουρκοκύπριος από τους πέντε πει όχι σε κάτι που θα προτείνει η Ελληνοκυπριακή πλευρά είτε έχει την προεδρία είτε δεν την έχει, το προτεινόμενο δεν θα γίνετε δεκτό……..
  Κάποιοι δουλεύουν για την Τουρκία? Κάποιοι είναι γιουσουφάκια?

  Χίλιες φορές διχοτόμηση από την παράδοση στην Τουρκία! Το ακούτε προδότες?

  Και από ό’ τι φαίνεται προδότες έχουμε, πατριώτες δεν έχουμε………

  Μήπως πρέπει να ανοίξει το Γουδί?

  Item Reviewed: Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ! ΧΑΜΟΣ γίνεται (πάλι) στο ΚΕΕΛΠΝΟ... Rating: 5 Reviewed By: ThePress.gr