GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην παράταση... θυμήθηκε ότι είναι Παναθηναϊκός!

Τα (πολύ) εύκολα, (πολύ) δύσκολα έκανε ο Παναθηναϊκός Superfoods, αλλά τέλος καλό, όλα καλά! Παρά τις επικές τάσεις αυτοκτονίας που έδε...


Τα (πολύ) εύκολα, (πολύ) δύσκολα έκανε ο Παναθηναϊκός Superfoods, αλλά τέλος καλό, όλα καλά! Παρά τις επικές τάσεις αυτοκτονίας που έδειξαν στην κανονική διάρκεια (67-67), οι πράσινοι έσωσαν την παρτίδα την τελευταία στιγμή και στην παράταση «μουρλάθηκαν», πατώντας την Μακάμπι Τελ Αβίβ για το τελικό 83-75 στο ΟΑΚΑ.

Βραδιά οργιών για τον Κρις Σίνγκλεντον. Ο Αμερικανός έκανε ρεκόρ καριέρας σε πόντους (στην Ευρωλίγκα), σταματώντας στους 26 (4/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 9/13 βολές), κατέβασε 6 ριμπάουντ (3 επιθετικά), είχε 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ!
Στο 4-2 το ρεκόρ του τριφυλλιού, την ώρα που η ομάδα του λαού έπεσε στο 2-4. Επόμενο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό στις 16 του μήνα στην Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ κι ενώ δύο μέρες αργότερα θα ακολουθήσει η «μάχη» με τον Ολυμπιακό, στο Μαρούσι.
Τα δεκάλεπτα: 18-12, 35-28, 52-43, 67-67, 83-75
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση