GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε το διαμέρισμα της Ιβάνκα Τραμπ στο Μανχάταν

Η Ιβάνκα Τραμπ είναι ένας από τους πιο έμπιστους συμβούλους του πατέρα της, και ενώ ταιριάζουν απόλυτα στις πολιτικές και επιχειρηματικ...


Η Ιβάνκα Τραμπ είναι ένας από τους πιο έμπιστους συμβούλους του πατέρα της, και ενώ ταιριάζουν απόλυτα στις πολιτικές και επιχειρηματικές τους απόψεις, διαφέρουν αρκετά στο στυλ που επιλέγουν για να διακοσμήσουν τα σπίτια τους.
Το Elle Décor μπήκε στο μοντέρνο διαμέρισμα στο Μανχάταν, στο οποίο η 35χρονη μένει με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κάσνερ και τα τρία παιδιά τους: την 5χρονη Αραμπέλα, τον τρίχρονο Τζόζεφ και τον οχτώ μηνών Θεοντόρ.
Το σπίτι των τεσσάρων υπνοδωματίων ανακαινίστηκε από την interior designer Κέλι Μπέχουν σε μια καλαίσθητη κατοικία για την οικογένεια.
Το διαμέρισμα των 390 τ.μ. διαθέτει έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα για τον χώρο, μια σύγχρονη συλλογή έργων τέχνης, πιάνο με ουρά και ένα εντυπωσιακό φωτιστικό στην τραπεζαρία από τη Λίντσεϊ Άντελμαν.
"Θέλω ένα σπίτι όπου τα παιδιά μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένα και ο σύζυγός μου μπορεί να βάλει τα πόδια του πάνω στο τραπέζι ή να χαλαρώσει στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση " είπε Elle Decor η Ιβάνκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση