GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποτοξίνωση τώρα: Πού πίνουμε θρεπτικούς χυμούς στην Αθήνα

Μικρές δόσεις ενέργειας μέσα στην ημέρα πάντα είναι ευπρόσδεκτες. Πόσο μάλλον όταν προέρχονται από φρεσκοστυμμένους energy χυμούς παρα...


Μικρές δόσεις ενέργειας μέσα στην ημέρα πάντα είναι ευπρόσδεκτες.
Πόσο μάλλον όταν προέρχονται από φρεσκοστυμμένους energy χυμούς παρασκευασμένους από ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, με διάφορες "έξυπνες" προσθήκες όπως super foods κ.α.
Πού μπορούμε να τους απολαύσουμε στην Αθήνα;
Τόσο σε καθιερωμένα cafes που δείχνουν μια μικρή αδυναμία στην υγεία και την ευεξία όσο και σε juice bars, που τα τελευταία χρόνια καθιερώνονται ολοένα και περισσότερο στη συνείδηση του κοινού.
Γη

Πανέμορφος χώρος με κομψή mix & much αισθητική, καρέκλες- αντίκες ή με λουλουδάτες ταπετσαρίες, ξύλινα χειροποίητα ή μοναστηριακού τύπου τραπέζια, πατώματα ξύλινα ή με τσιμεντοκονία, φωτιστικά από ανακυκλωμένα υλικά– επί της Γρηγορίου Λαμπράκη στη Γλυφάδα που θα σας μυήσει στις αληθινές, γή-ινες γεύσεις, με value for money όρους που πραγματικά θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Η Γη είναι ο πρώτος vegan- raw χώρος όχι μόνο στην Αθήνα αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από τον κατάλογό του δεν θα μπορούσαν να λείπουν χυμοί, smoothies και milkshakes από φρέσκα φρούτα, λαχανικά και υπερτροφές τα οποία και δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε.
Μάθετε περισσότερα για το Γη
Duck Soup

Με μια πανέμορφη καταπράσινη αυλή- πραγματική όαση (είναι το πρώτο πράγμα που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας) και έναν εκπληκτικό εσωτερικό χώρο το Duck Soup στη στοά Πεσματζόγλου (απέναντι από το κτήριο της Βιβλιοθήκης και λίγα βήματα από τη στάση μετρό Πανεπιστήμιο) θα αποτελέσει σίγουρα σημείο αναφοράς σας κάθε φορά που κατεβαίνετε στο κέντρο της Αθήνας.
Πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως προσεγμένο χώρο που σας μεταφέρει νοητά σε κάποιο γουστόζικο bistro στο Παρίσι.
Η έμφαση στο Duck Soup δίνεται στον καφέ και τα σάντουιτς, με την ποιότητα των προϊόντων να αποτελεί και τον βασικό παράγοντα για την επιλογή των πρώτων υλών. Κάτι που θα παρατηρήσετε και μόνοι σας μόλις αντικρίσετε τον κατάλογο και δείτε τι υλικά χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία της παραγγελίας σας.
Σε αυτόν, μάλιστα, θα βρείτε και κάποιες επιλογές σε δυναμωτικούς χυμούς από ολόφρεσκα φρούτα εποχής ή πουρέδες φρούτων χωρίς ζάχαρη σε ιδιαίτερους συνδυασμούς και μεγάλες ποσότητες, όπως πράσινο μήλο, λάιμ, λεμόνι, τζίντζερ, αλλά και χορταστικά smoothies σε διάφορες πρωτότυπες γεύσεις.
Περισσότερες πληροφορίες για το Duck Soup
Graffito Athens

Το πρώτο concept store που λειτούργησε στην Αθήνα και έφερε την φιλοσοφία του εξωτερικού στον χώρο του shopping στην πόλη μας.
Κοσμοπολίτικο, μποέμ και εξωτικό, ταυτόχρονα, το Graffito Athens παντρεύει την specialty coffee γωνιά με τον shopping χαρακτήρα του όπου μπορούμε να βρούμε ό,τι ακριβώς φανταζόμαστε: τα πάντα!
Στο χώρο του cafe, απολαμβάνουμε αρωματικό καφέ από μικρές φάρμες της Κολομβίας και της Βραζιλίας, ελληνικά ροφήματα και φυσικούς χυμούς, υγιεινά σνάκ και vegan raw γλυκά.
Ενημερωθείτε σχετικά με το concept του Graffito Athens
Nova Gea

Με δυνατότητα αντικατάστασης ακόμη και ολόκληρου γεύματος, οι χυμοί στο Nova Gea που προετοιμάζονται καθημερινά από ολόφρεσκες πρώτες ύλες χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά, έχουν δημιουργηθεί μετά από ενδελεχή μελέτη, έτσι ώστε να σας προσφέρουν όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός σας μέσα στην ημέρα.
Διαθέτει διάφορες επιλογές για διάφορες περιστάσεις όπως το ρόφημα του καπνιστή, του διαβητικού, του αθλητή, για νευρική τόνωση, για ενίσχυση του ανοσοποιητικού κ.α.
Στον κατάλογό του, ωστόσο, θα βρείτε και energy bowls, χειροποίητες μπάρες δημητριακών, ροφήματα σοκολάτας, γευστικά σνακ και σαλάτες.
Πληροφορίες
Βύρωνος 6 και Βάκχου, Πλάκα, τηλ. 211 4017427, www.novagea.com, fb page: novagea

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση