GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λεβαδειακός έβαλε "στοπ" στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ιστορικό μπορούσε να αποδειχθεί για τον ΠΑΣ Γιάννινα το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, αφού με νίκη θα έφτανε μόνος στη δεύτερη θέση τη...


Ιστορικό μπορούσε να αποδειχθεί για τον ΠΑΣ Γιάννινα το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, αφού με νίκη θα έφτανε μόνος στη δεύτερη θέση της Super League, αλλά η αλάνθαστη αμυντική λειτουργία των Βοιωτών και η λανθασμένη υπόδειξη του α' βοηθού για οφσάιντ του Κόντε στο 26', αν και καλυπτόταν ξεκάθαρα από την άμυνα των φιλοξενούμενων, στέρησαν από την ομάδα του Γιάννη Πετράκη το «τρίποντο». 

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο ναι μεν ήταν καλύτεροι από τον Λεβαδειακό, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ωστόσο στο β' μέρος ήταν πιο απειλητικοί, αλλά έπεσαν πάνω στον... Ναμάσκο, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών». 

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς δημιούργησε μόλις μία ευκαιρία, με τον Βαγγέλη Μάντζιο να αποδεικνύεται μοιραίος για τους Βοιωτούς, αφού στη φάση του 57' και εγωιστικά λειτούργησε, αφού μπορούσε να σιγουρέψει το γκολ, πασάροντας στον Καραμπουέ και πραγματοποίησε κακό πλασέ για τη δική του κλάση. 

Πλέον, ο ΠΑΣ Γιάννινα ναι μεν είναι με τον Παναθηναϊκό στη 2η θέση (στην ισοβαθμία οι «πράσινοι» προσπερνούν τον ΠΑΣ), αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει διαφορά δύο βαθμών. 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση