GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δακρυσμένο βίντεο της Μάιλι Σάιρους για τη νίκη του Τραμπ

Βαριά το πήρε η Μάιλι Σάιρους... Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν από τις πιο εκδηλωτικές οπαδούς της Χίλαρι Κλίντον στις φετινές αμερικαν...


Βαριά το πήρε η Μάιλι Σάιρους... Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν από τις πιο εκδηλωτικές οπαδούς της Χίλαρι Κλίντον στις φετινές αμερικανικές εκλογές, και υποδέχθηκε με δάκρυα τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, δημοσιεύοντας στο Twitter ένα βίντεο με φανερή τη συναισθηματική της φόρτιση.

“Δεδομένου του αποτελέσματος, ίσως πράγματι είμαι διαφορετική... αλλά ίσως πολλοί άνθρωποι από τους οποίους περιστοιχίζομαι σκέφτονται με ανοιχτά χέρια και ανοιχτά μυαλά όπως εγώ”, αναφέρει στο βίντεο με δάκρυα στα μάτια η Μάιλι Σάιρους, και συνεχίζει: “Υπήρξα πολύ εκδηλωτική στην υποστήριξή μου για όλους εκτός του Ντόναλντ Τραμπ – υποστήριξα με σθένος τον Μπέρνι [Σάντερς], υποστήριξα με σθένος τη Χίλαρι [Κλίντον], και ακόμα πιστεύω ότι, στη διάρκεια της ζωής της, αξίζει να είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος, και αυτό είναι που με κάνει τόσο θλιμμένη. Μακάρι να είχε μία ευκαιρία, γιατί πάλεψε για τόσο καιρό και γιατί την πιστεύω όταν λέει ότι αγαπά αυτήν τη χώρα. Μόνο αυτό έχει κάνει ανέκαθεν, έδωσε τη ζωή της για να την κάνει καλύτερη”.

“Ελπίζω να προσαρμοζόμαστε και να αποδεχόμαστε όλους γι' αυτό που είναι, και επομένως, Ντόναλντ Τραμπ, σε αποδέχομαι”, αναφέρει στη συνέχεια, για να προσθέσει: “με πονάει που το λέω, αλλά σε αποδέχομαι ακόμα και ως πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών”.

Στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ειρήνης, η Σάιρους αναφέρει: “Να φέρεστς στους ανθρώπους με αγάπη, να φέρεστε στους ανθρώπους με συμπόνια, και θα κάνω το ίδιο για σας. Οτιδήποτε θέλετε να μιλήσετε ή να κατανοήσετε... αν θέλετε να ανοίξετε το μυαλό σας και να ανοίξετε την καρδιά σας, θα ήθελα να σας δώσω το κλειδί”.

Και κλείνει με μία συγκινητική αναφορά στη Χίλαρι Κλίντον: “Σε ευχαριστώ Χίλαρι που μας ενέπνευσες όλους”.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση