GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέρκελ σε Τραμπ: Βασικό μέρος της πολιτικής μας η συνεργασία μαζί σας

Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ προς το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Η κυρία Μέρκελ πρότεινε...


Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ προς το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Η κυρία Μέρκελ πρότεινε στενή συνεργασία, βασισμένη στις κοινές δημοκρατικές αξίες.
"Η Γερμανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες συνδέονται με αξίες, τη δημοκρατία, την ελευθερία, τον σεβασμό του νόμου, της αξιοπρέπειας του ανθρώπου ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματός του, τη θρησκεία του, το φύλο του, τον σεξουαλικό προσανατολισμό του ή τις πολιτικές πεποιθήσεις του. Είναι στη βάση αυτών των αξιών που προτείνω μια στενή συνεργασία με τον επόμενο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ» δήλωσε η καγκελάριος στο Βερολίνο.

Η Μέρκελ τόνισε επίσης πως οι ΗΠΑ "είναι παλιά και έντιμη Δημοκρατία" και ότι η προεκλογική εκστρατεία είχε "ορισμένες πολύ σκληρές συγκρούσεις".

Υπογράμμισε, τέλος, ότι για το Βερολίνο η συνεργασία με τις ΗΠΑ "είναι και παραμένει κεντρικό σημείο της εξωτερικής μας πολιτικής".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση