GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ το νέο παραλήρημα του Πολάκη...

Vasiliki Siouti   Να δείτε ποιου κόμματος τη ρητορική θυμίζει αυτή η γλώσσα.... #η_εποχή_των_τεράτων (και φυσικά ψεύδεται κιόλας, ...

Να δείτε ποιου κόμματος τη ρητορική θυμίζει αυτή η γλώσσα....
#η_εποχή_των_τεράτων
(και φυσικά ψεύδεται κιόλας, καθώς τίποτα δεν αποφασίστηκε για το χρέος, πλην των γνωστών, αν είχε άλλωστε, θα παρέθετε την όποια νέα συμφωνία, πλην των (κούφιων και αναπόδεικτων) λόγων του.

2 σχόλια

  1. Πολάκης στο Χαλάνδρι¨ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Βασιλιάς Ήλιος» της Γαλλίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ο ΣΚΑΙ πλήρωσε την άδεια του τόσο χαμηλά 43,6 εκατ. ευρώ. σε σχέση με τους άλλους Βαγγέλη Μαρινάκη έναντι 73,9 εκατ. ευρώ, τον Θοδωρή Κυριακού του ΑΝΤ1 έναντι 75,9 εκατ. ευρώ, τον Χρήστο Καλογρίτσα με 52,6 εκατ. ευρώ?
    Διότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο ΣΚΑΙ και η ΜΕΓΆΛΗ απήχηση των πολιτικών - ενημερωτικών του εκπομπών εκεί ήθελε να βάλει χέρι…..
    Διότι έτσι πουλήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και όποιος έχει μάτια και αυτιά ανοικτά μπορεί άνετα να το διαπιστώσει ακριβέστατα.
    Πλέον ΟΛΕΣ οι πολιτικές – ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ πρωί μεσημέρι βράδυ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ειδήσεις, μαγκαζίνο κλπ αποπνέουν άρωμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά τόσο αηδιαστικά που είναι να λυπάσαι τους παρουσιαστές ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!! Αλλά και ντροπή τους που ένας αρκετά και κατά κάθε καλόπιστο πολίτη ανεξάρτητος προς όλους σταθμός, και με την δική τους συνεισφορά, κατάντησε φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί μένουν εκεί και δεν τα βροοντούν κάτω και να φύγουν!!!!
    ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!
    ( Σπύρος Καλογήρου, είναι πολλά τα λεφτά Άρη…)
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
    Μερικές φορές τους επιβλέπει και γκαουλάιτερ από την Αυγή……

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση