GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ίδρυμα Νιάρχος χορηγός στην ανακατασκευή σε Αττικόν και Απόλλωνα

Την αποκατάσταση και επαναλειτουργία των δυο ιστορικών κινηματογράφων της Αθήνας, του Αττικόν και του Απόλλωνα, θα αναλάβει με δωρεά το...


Την αποκατάσταση και επαναλειτουργία των δυο ιστορικών κινηματογράφων της Αθήνας, του Αττικόν και του Απόλλωνα, θα αναλάβει με δωρεά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
H είδηση προέκυψε μετά από ανακοίνωση του αναπληρωτή Διευθυντή Προγραμμάτων και Στρατηγικής του ΙΣΝ Πάνος Παπούλιας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα 20 χρόνια δράσης του Ιδρύματος.
Όπως αναφέρθηκε το εσωτερικό των αιθουσών δεν είχε υποστεί ζημιές από τη φωτιά που έβαλαν άγνωστοι στη διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας τον Φεβρουάριο του 2012. Ωστόσο, η γραφειοκρατία είχε θέσει εμπόδια στην αποκατάσταση των κινηματογράφων, με αποτέλεσμα οι αίθουσες να παραμένουν κλειστές και οι εργασίες να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη τέσσερα χρόνια μετά το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση