GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βαφ’ τα μαύρα» και κλάψε απ’ τα γέλια!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ. Το ισχυρότατο δίδυμο Ρέππας-Παπαθανασίου μας «δωρίζει» μια από τις πιο απολαυστικές κωμωδί...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ.
Το ισχυρότατο δίδυμο Ρέππας-Παπαθανασίου μας «δωρίζει» μια από τις πιο απολαυστικές κωμωδίες του με το ξεκαρδιστικό «Βάφ’ τα μαύρα» που… σπάει πόρτες στο θέατρο «Λαμπέτη». Το ολοκαίνουργιο «χτύπημά» τους είναι από τα πιο δυνατά και εντυπωσιακά που έχουν πετύχει τα τελευταία χρόνια κι έχει… άρωμα από τους συναρπαστικούς «Μπαμπάδες με ρούμι» τους που «έγραψε ιστορία» -δεν είναι τυχαίες οι αναφορές σε αυτούς στο έργο!.
Η καινούργια κωμωδία τους έχει το ίδιο επίκεντρο με τα άλλα έργα τους: Τα έγκατα της ελληνικής οικογένειας. Τη θεματική που σφράγισε την εικοσάχρονη πορεία τους στο ελληνικό θέατρο ήδη από την πρώτη τους κωμωδία που παίχτηκε σε Αθηναϊκή σκηνή, το έργο «Μπαμπάδες με ρούμι». Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που ξεκινά η γερή παράσταση που σκηνοθέτησαν οι ίδιοι έξοχα, ξεκινάς να γελάς και δε σταματάς έως και το δυνατό φινάλε! Μαιτρ της κωμωδίας και της γερής ατάκας οι δυο τους «κεντάνε» και κερδίζουν και τον πιο δύσκολο θεατή με το σπαθί τους.
ΕΝΑΣ εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του στήνεται μια μάχη συγγενών που σφάζονται για την περιουσία του. Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα (εξαιρετική είναι η Νικολέττα Βλαβιανού) με τον γιο της (στα καλύτερά του ο άξιος Γιάννης Τσιμιτσέλης) και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του (απολαυστικότατη η χυμώδης Μαρία Φιλίππου) μαζί με την κόρη της (καίρια η Δήμητρα Στογιάννη) και το γαμπρό της (εύστοχος ο Ευθύμης Ζησάκης) μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος (ευθύβολη η Νίκη Λάμη). Η ερωμένη εκβιάζει και τους πέντε γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης. Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα τρία εκατομμύρια του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας. Εδώ αρχίζει μια μαύρη φάρσα αλληλοεξόντωσης στην οποία εμπλέκονται ακόμα: Μια ενοχλητική γειτόνισσα (κλέβει παράσταση η Μαίρη Σταυρακέλη, που δεν την χορταίνεις!), ένας υπάλληλος του γραφείου κηδειών (εύστοχος ο Χάρης Γρηγορόπουλος) και ένας αστυφύλακας (καλός ο Σπύρος Κυριάκος). Τρέξτε στο «Λαμπέτη». Θα κλάψετε από τα γέλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση