GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο τιτίβισμα του Ντόναλντ Τραμπ μετά την εκλογή του

Τη στιγμή που μια μερίδα του κόσμου ανά τον πλανήτη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι ο νέος πλανητάρχης ακούει στο όνομα Ντόναλντ Τρ...


Τη στιγμή που μια μερίδα του κόσμου ανά τον πλανήτη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι ο νέος πλανητάρχης ακούει στο όνομα Ντόναλντ Τραμπ, ο ίδιος ανέβασε ήδη το πρώτο του Tweet ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Παρά το γεγονός ότι καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ο 70χρονος Ρεπουμπλικανός έκανε "φλογερά" τουιταρίσματα, η επαφή του με το διαδίκτυο ώρες μετά τη νίκη του ήταν συγκρατημένη και ψύχραιμη. 

Ο 70χρονος έγραψε: "Τόσο υπέροχη και σημαντική βραδιά! Οι ξεχασμένοι άντρες και γυναίκες δε πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ ξανά. Θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί, όπως ποτέ ξανά πριν" έγραψε ο Τραμπ ο οποίος άλλαξε και το βιογραφικό του στο Twitter στο οποίο πλέον συστήνεται ως "εκλεγμένος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση