GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπιλ Κλίντον σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ; - ΒΙΝΤΕΟ

Συμβουλές από τον Μπιλ Κλίντον σκέφτεται να ζητήσει ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος δεν αποκλείει πλέον το ενδεχόμενο μιας...


Συμβουλές από τον Μπιλ Κλίντον σκέφτεται να ζητήσει ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος δεν αποκλείει πλέον το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας με τον Μπιλ Κλίντον, έπειτα από ένα θερμό τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον σύζυγο της αντιπάλου του, για να τον συγχαρεί για την εκλογή του, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της Realnews στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά.
Σε συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο από το  CBS, η δημοσιογράφος Lesley Stahl ρωτά τον Τραμπ, αν σκέφτεται να ζητήσει συμβουλές από τον πρώην πρόεδρο των δημοκρατικών Μπιλ Κλίντον. Η απάντηση του Τραμπ ήταν η εξής: «Είναι πολύ ταλαντούχος, είναι πολύ ταλαντούχα οικογένεια. Σίγουρα θα το σκεφτώ, σίγουρα».
Ο Τραμπ προηγουμένως είχε μιλήσει για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Μπιλ Κλίντον, για να τον συγχαρεί. «Δεν μπορούσε να είναι πιο ευγενικός. Είπε ότι η προεκλογική εκστρατεία ήταν απίστευτη. Μια από τις πιο απίστευτες που είδε ποτέ. Ήταν πολύ, πραγματικά πολύ, πολύ ευγενικός», είπε ο Τραμπ στη δημοσιογράφο.
Σχετικά με το τηλεφώνημα που δέχθηκε από την Χίλαρι Κλίντον, για να τον συγχαρεί και να παραδεχθεί την ήττα της το ξημέρωμα της Τετάρτης, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε για εκείνην που αποκαλούσε καθ’όλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας “Χίλαρι η κολασμένη”: «Η Χίλαρι μου τηλεφώνησε. Ήταν ένα γλυκό και δύσκολο τηλεφώνημα για εκείνη, μπορώ να το φανταστώ. Ήταν πιο δύσκολο για εκείνην απ’ ότι θα ήταν για μένα. Αλλά και για εμένα θα ήταν πολύ πολύ δύσκολο. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευγενική. Είπε μόνο: «Συγχαρητήρια Ντόναλντ, πολύ καλή δουλειά» και της είπα «Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω, είσαστε πραγματικά μια μεγάλη αντίπαλος». Είναι πραγματικά δυνατή και πολύ έξυπνη», κατέληξε ο Τραμπ.
Πάντως, η οικογένεια Κλίντον ζητάει από το επιτελείο του νέου Αμερικανού προέδρου, την απόσυρση βίντεο από το διαδίκτυο όπου ο  Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας εξαπολύει μύδρους κατά της οικογένειας Κλίντον.
Ο Τραμπ για τους Κλίντον στο 3.34: «Οι Κλίντον είναι εγκληματίες. Να το θυμάστε αυτό. Κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί. Το σύστημα που τους προστατεύει επιδίδεται σε μια μαζική κάλυψη μιας εγκληματικής δραστηριότητας ευρέως διαδεδομένης στις υπηρεσίες του κράτους και στο Ίδρυμα Κλίντον, ώστε να κρατήσει τους Κλίντον στην εξουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση