GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολεμικά όπλα και ξιφολόγχες σε σπίτια στο Ηράκλειο

Τρία πολεμικά όπλα, πέντε πιστόλια, ξιφολόγχες, αμμωνιοδυναμίτιδα και φυσίγγια κατέσχεσε σήμερα η αστυνομία στα σπίτια δυο αδελφών, η...


Τρία πολεμικά όπλα, πέντε πιστόλια, ξιφολόγχες, αμμωνιοδυναμίτιδα και φυσίγγια κατέσχεσε σήμερα η αστυνομία στα σπίτια δυο αδελφών, ηλικίας 40 και 44 ετών, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες ενέργειες και δράσεις για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία πολεμικά όπλα (τυφέκια), ένας γεμιστήρας και τμήμα κάννης πολεμικού τυφεκίου, πέντε πιστόλια, οκτώ γεμιστήρες και μηχανισμός σκανδάλης, δυο ξιφολόγχες, έξι κυνηγετικά όπλα, 1.262 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 980 γραμμάρια αμμωνιοδυναμίτιδας και δύο μαχαίρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση