GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταυτοποιήθηκε ο οπαδός που ανέβασε φασιστικό πανό στο Καραϊσκάκη

Ένα άτομο ταυτοποιήθηκε ως ο κάτοχος του πανό με φασιστικό περιεχόμενο για τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα που αναρτήθηκε την Κυριακή στο γήπ...


Ένα άτομο ταυτοποιήθηκε ως ο κάτοχος του πανό με φασιστικό περιεχόμενο για τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα που αναρτήθηκε την Κυριακή στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στον αγώνα της εθνικής μας ομάδας εναντίον της αντίστοιχης της Βοσνίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, για την υπόθεση, που δεν υπήρξε σύλληψη λόγω παρέλευσης της διαδικασίας του αυτοφώρου, έχει ήδη σχηματισθεί δικογραφία που αναμένεται να αποσταλεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Σημειώνεται ότι το θέμα είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του νέου υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος με σχετική επιστολή του προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ζητούσε τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού υπογραμμίζει ότι τέτοιου είδους ανθρωπόμορφα φασιστοειδή δεν έχουν καμία θέση στα ελληνικά γήπεδα, ιδίως στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας και βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία για να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την πρόθεση να τους απαγορευθεί, διά βίου, η είσοδος στα γήπεδα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλειάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση