GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κατρούγκαλος για την Αχτσιόγλου: Ο όρος «δολοφονία χαρακτήρων» δεν είναι τυχαίος - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος αναφέρθηκε στην αντικαταστάτριά του στο υπουργείο Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου και τις επιθέσεις στο πρόσωπό της, το...


Ο Γιώργος Κατρούγκαλος αναφέρθηκε στην αντικαταστάτριά του στο υπουργείο Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου και τις επιθέσεις στο πρόσωπό της, τονίζοντας ότι εντάσσονται σε έναν βρώμικο πόλεμο που γίνεται απέναντι στην κυβέρνηση με διαδοχικά επιλεγόμενους στόχους.
Ο κ. Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στα σχόλια μερίδας του Τύπου για τη νέα υπουργό Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, και τη σχέση του μαζί της.
«Αυτό συνέβη γιατί υπάρχει ένας συνεχής και εκτεταμένος βρώμικος πόλεμος απέναντι στην κυβέρνηση, με διαδοχικά επιλεγόμενους στόχους. Ο όρος "δολοφονία χαρακτήρων" που έχουμε επιλέξει δεν είναι τυχαίος».
«Εδώ όμως υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας. Ο παράγοντας, ο σεξιστικός. Δυστυχώς, εξακολουθεί να υπάρχει η αντίληψη στην Ελλάδα ότι αν κάποιος δεν γίνει 50 – 60 χρονών, και ειδικά αν είναι γυναίκα, δεν έχει δυνατότητα να έχει ούτε δημόσιο λόγο, ούτε να δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε κάποιο αξίωμα. Αυτό είναι μία διαχρονική σταθερά της Ελλάδας που απλώς προστέθηκε σε αυτή την τακτική βρώμικου πολέμου που μας γίνεται και κατέληξε σε αυτά τα χυδαία και άθλια αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση