GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Διεθνής Αμνηστία σε Τραμπ: Να δεσμευτεί για τα δικαιώματα κάθε πολίτη χωρίς διάκριση

Η «δηλητηριώδης» ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορεί να υπαγορεύει την πολιτική της επερχόμενης αμερικανικής κυβέρνησης, υπογράμμισε σ...


Η «δηλητηριώδης» ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορεί να υπαγορεύει την πολιτική της επερχόμενης αμερικανικής κυβέρνησης, υπογράμμισε σήμερα η οργάνωση Διεθνής Αμνηστία μετά την εκλογή του αμφιλεγόμενου δισεκατομμυριούχου στην προεδρία των ΗΠΑ.

«Οι ΗΠΑ υπήρξαν μάρτυρες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της ανησυχητικής και πολλές φορές δηλητηριώδους ρητορικής του Προέδρου Τραμπ και άλλων προσώπων. Η ρητορική αυτή δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπαγορεύει την πολιτική της κυβέρνησης» επισήμανε η Μάργκαρετ Χουάνγκ, γενική διευθύντρια του παραρτήματος στις ΗΠΑ της Διεθνούς Αμνηστίας.

«Οι ξενοφοβικές, σεξιστικές και γεμάτες μίσος τοποθετήσεις στις οποίες προέβη ο Τραμπ δεν έχουν καμία θέση στην κυβέρνηση», πρόσθεσε στο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να δεσμευτεί δημοσίως προκειμένου να εγγυηθεί τα δικαιώματα κάθε πολίτη χωρίς καμία διάκριση. Είτε μέσω των στρατοπέδων εγκλεισμού είτε μέσω της διάπραξης βασανιστηρίων, είδαμε τις καταστροφικές επιπτώσεις όταν εκείνοι που επιλέξαμε για να μας εκπροσωπήσουν περιφρόνησαν τις υποχρεώσεις των ΗΠΑ στο θέμα των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου» σημείωσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση