GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με Σάμαρη, αλλά χωρίς Μανωλά η Εθνική κόντρα στη Βοσνία

Την αποστολή για το φιλικό της 9ης Νοεμβρίου με τη Λευκορωσία και το ματς των προκριματικών με τη Βοσνία στις 13 του ίδιου μήνα ανακοίνωσ...


Την αποστολή για το φιλικό της 9ης Νοεμβρίου με τη Λευκορωσία και το ματς των προκριματικών με τη Βοσνία στις 13 του ίδιου μήνα ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός τεχνικός άφησε εκτός τον αμυντικό της Ρόμα, Κώστα Μανωλά που υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση στη μύτη, ενώ στις κλήσεις του συμπεριλαμβάνεται ξανά ο μεσοαμυντικός της Μπενφίκα, Ανδρέας Σάμαρης. Ο χαφ των «αετών» ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε εκ νέου στη διάθεση του Σκίμπε.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Γερμανού τεχνικού: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέτσος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου, Βέλλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση