GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόστο στον Παναθηναϊκό αναλαμβάνει ο Σπύρος Βλάχος

Το στέλεχος που θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ΠΑΕ και ομάδας ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός.  Όπως ανακοινώθηκε επίσημα απ...


Το στέλεχος που θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ΠΑΕ και ομάδας ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός. 

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το «τριφύλλι», ο άνθρωπος που θα είναι το «μάτι» της διοίκησης στα αποδυτήρια θα είναι ο Σπύρος Βλάχος. 

Ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» (και υπεύθυνος αγώνων μέχρι σήμερα) υπενθυμίζεται ότι είχε αναλάβει αντίστοιχο πόστο και το 2012, όταν είχε πάρει το τιμόνι της ΠΑΕ ο Γιάννης Αλαφούζος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από σήμερα ο Σπύρος Βλάχος αναλαμβάνει εντεταλμένος της διοίκησης στην εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτελώντας το συνδετικό κρίκο διοίκησης και ποδοσφαιρικού. 

Η συγκεκριμένη θέση δεν υπήρχε στο οργανόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια, δημιουργείται προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες που διαπιστώθηκαν και δεν σχετίζεται με το πόστο του γενικού αρχηγού».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση