GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ νικητής των εκλογών σύμφωνα με τον Γκέντα τον πίθηκο

Έχει ήδη προβλέψει τη νίκη της Πορτογαλίας στο Euro 2016: ο Γκέντα ένας κινέζος πίθηκος που έχει χαρακτηριστεί και «βασιλιάς των προφητ...


Έχει ήδη προβλέψει τη νίκη της Πορτογαλίας στο Euro 2016: ο Γκέντα ένας κινέζος πίθηκος που έχει χαρακτηριστεί και «βασιλιάς των προφητών» ποντάρει τώρα στον θρίαμβο του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
Μετά τον Πολ το χταπόδι που μάντεψε το αποτέλεσμα πολλών ποδοσφαιρικών αγώνων στο Μουντιάλ το 2010, ο Γκέντα, το όνομα του οποίου σημαίνει «ανατριχίλα», είναι το τελευταίο από μια σειρά ζώα που έχουν προφητικές ικανότητες.
Όταν έδειξαν στον Γκέντα δύο φωτογραφίες σε φυσικό μέγεθος του Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον, ο πίθηκος έπειτα από «ώριμη σκέψη» επέλεξε τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να του δώσει και ένα φιλί στο πρόσωπο, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη το οικολογικό πάρκο όπου ζει στην επαρχία Χουνάν.
Ο Γκέντα, που είναι 5 ετών και φορά ένα μπλουζάκι που διαφημίζει τις ικανότητές του, προέβλεψε σωστά τη νίκη της Πορτογαλίας στο Euro 2016 τον Ιούλιο. Δύο ημέρες μετά η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε τη Γαλλία με 1-0 στην παράταση.
Τότε είχε φάει την μπανάνα που ήταν τοποθετημένη πάνω στην πορτογαλική σημαία, αγνοώντας αυτή που είχαν βάλει πάνω στη γαλλική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση